Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
A Media Markt online felületén vásároltunk 1 hete vasárnap egy TV-t, előre utalással. Hétfőn reggel ki is fizettük, keddre visszajeleztek, hogy megérkezett a pénz. Csütörtökön este kaptuk az értesítést, hogy átadták a SZAMI Group Kft-nek, aki majd 1-3 munkanapon belül kiszállítja.
(Én hülye jeleztem feléjük, hogy szerdánál ne érkezzen korábban. Visszajeleztek, hogy telefonon fogok értesítést kapni időpont egyeztetés miatt.)
Na hát azóta nem történt semmi, a nyomkövetés alapján "Küldeménye jelenlegi állapota:
SZAMI gyűjtőraktárban". Holnap jár le a 3. munkanap, küldtem nekik emailt is, még semmi válasz, telefonszám nincs.Jártatok már így? Mennyi ideig kell készenlétben állni, hogy érkezik a TV? Nem hogy múlt szerdára, de még most szerdára sem lesz itt, ha így haladunk
Azt hittem, egy Media Markt-ban profibban mennek a dolgok - a netes felületen ráadásul azt írja a rendszerük, hogy a futár már ki is szállította a csomagunkat.
-
XFishboneHUN
senior tag
A nagy futáson 5 emberből 1 értelmes volt, az a srác vitte el a 3,2 millás termék palettát
, ami összegyűjtött, a következő lány is csak 2,5 misi volt, ő messzebb volt a 3 milliós határhoz
-
RexpecT
addikt
Valaki tudja, hogy az pontosan mit jelent, hogy az online felületeten egyes termékeknél a "A termék az online áruházban jelenleg nem kapható." felirat van, de mégis meg lehet rendelni az adott cuccot?
-
feketeibiza
tag
sziasztok!
2013 dec 28. án vettem egy Samsung UE50F6440SS készüléket,a Media Markt ban 5 év gari kiterjesztéssel.
Mostanra a tv egyre foltosabb,olykor jobban olykor kevésbé.
Jelenleg elég idegesítő már!
Lényeg.Számla megvan,de azon nem látom feltüntetve azt a plusz gari kiterjesztést,amivel megvettem.
Emlékszem volt egy ilyen sima nyomtatott lap amin le volt irva hogy néz ki az egész lebontva évekre,asszem az utolsó évben már csak alkatrészt adnak hozzá,van kiszállási dij stb stb.. csak ezt a nyomtatott lapot nem tudom hova raktam
Kit kell értesíteni aMedia Markt ot? asszem ök vállalták a plusz garit..
Tudják majd a számláról hogy mi a helyzet a geri elterjesztéssel?Köszönöm!
-
Sefneni
őstag
Július 29-én rendeltem egy akciós telefont tőlük, aminek a kiszallitasa 6-10 munkanap volt előreláthatólag készlethiány miatt.
1-2 naponta azért lecsekkoltam a rendelést, hátha már van valami előrelépés az ügyben. Ma viszont (ezen a héten kéne megérkeznie a mobilnak ), konkrétan eltűnt a rendelésem az oldalon. (Utolsó 5 rendelésben sincs bent és a 2016-os rendelések között se)Ez ilyenkor mi? Én úgy tudom hogy csak így nem törölhetnek rendelést.. Főleg úgy hogy semmi infót nem kapok róla.
-
Kleroo
veterán
Van itt olyan aki BP MM-ban dolgozik?
-
Soound
tag
Gyors kérdésem lenne:
Hétfőn szállították le MM-től online rendelt Sony TV-m. Kicsomagoltam, raknám össze, de ahogy próbálok rájönni hogy a Tv Standjét hogyan kell felszerelni (ugyanis semmi doksi nincs hozzá mellékelve, csak online), feltűnt, hogy a szükséges csavarok zsacsija már ki van szakítva. Mondom biztos én voltam, csak nem figyeltem.
Nohde amikor bekapcsoltam - és android tv révén állítanám be google fiókom - azt látom hogy valakinek a loginja már be van állítva. Mivel így megvolt az előző vevő email-je, ráírtam. Kiderült, hogy nagynak találta a tv-t és visszavitte, vett helyette kisebbet.
Én ezt a TV-t újonnan vettem, de a valóságban már valakinek a kezei között megfordult, még ha csak pár órára is.
Az a tény, hogy 0 doksi volt a stand felszereléséhez jobban felbaszott, de a használt tv ténye is zavar, pénteken visszamegyek, és feszengek egy kicsit. Legalább 10-15e levásárlást elvárnék. Kérdés, hogy mi az a max amit kikövetelhetek, vagy meddig érdemes ezzel elmenni?
Nem feltétlen tartok igényt arra, hogy kicseréljék teljesen újra (az a nyűg, hogy újra összepakoljam, visszavigyem nekik, majd haza az újat, összerakni, stb).
-
minek?:S
őstag
Na akkor igy kethet utan
szoval annyi volt, hogy ugye megrendeltem szerda este 9 korul, csutortok hajnal 1 fele lemondtam, de ezt valamiert nem kaptak meg, felvettem veluk a kapcsolatot fbn, azt mondtak, hogy masnap irjak rajuk. Meg este 10 fele kaptam egy emailt a postatol, hogy naluk van es kuldik. Megint irtam nekik, de mar csak reggel valaszoltak, de akkor emailt is irtak, hogy elnezest kernek es nem kell atvennem stbstb, de amugy a futar mindkettot kihozta, de csak az egyiket vettem at.
-
őstag
Srácok!
Ha leadtam egy rendelést, de még nem igazolták vissza, akkor hogyan tudom lemondani azt?
-
őstag
válasz
Atomcsirke #295 üzenetére
Egy másik topicban, azt mondták, hogy fel kell hívni az MM-et és meg kell kérdezni, bővebben a linkelt topicban olvashatsz.
pomk
Milyen kapura rúgásos játék?
-
őstag
Üdv.
Külföldi Media-Marktos gari itthon érvényes lehet?
-
pomk
őstag
Sziasztok!
Ezt a kapura rúgásos játékot próbálta már valaki? Egy foci labádt kell átrúgni egy kulcslyuk méretű körön, vagy tényleg egy jó lehetőség egy 20%-os akció megszerzésére?
-
adalbert1
veterán
Valaki ki tudta mostanában használni az árgaranciát? Most próbáltam, de úgy tűnt, hogy csak mutatóba van náluk ilyen, mert sehogy sem akarták azon az áron odaadni a terméket, mint amennyiért a konkurencia adja (Euronics - pedig a honlapjukon is fent van az árgarancia résznél).
-
Hello! Rendelt már valaki a media markt webshopból, hogy az írta egyedi szállítási határidővel árulják?
Ha igen, hány nap alatt érkezett meg a termék? Az üfsz-on azt mondták, hogy külföldről szerzik be ilyenkor...
Előre is kösz a választ.
-
Zsmester89
őstag
A most érvényes Glamur kuponok mire vonatkoznak? Neten csak annyit ír, hogy 20%. Valaki részletesebben? Köszönöm!
-
djdaniel
senior tag
Sziasztok,
valaki már adott le a media markt-ban pl törött telefont biztosítással ?25napja adtam le a telefonom mert össze tőrt a kijelzője...
mediamarkt-ban mikor be vittem azt mondta a hölgy hogy 15 napot vesz igénybe és a jegyzőkönyvben is ez áll, hogy ez idő alatt törekednek a javításra...
múlthéten érdeklődtem a biztosítónál, azt mondták legyek türelemmel mert még szervizbe van...
utána érdeklődtem a media marktban és telefonon és a hölgy az mondta, minimum 1hónapot vesz igénybe -
Snoop-y
veterán
Eheheh.
Angol piacra ilyen hozzaallassal legalabbis amit csak ezen az oldalon olvastam jobb is ha nem jonnek ugyis lehuzhatnak a rolot a kovetkezo honapban.
Itt a fogyasztonak van igaza es nagyon elterjedt az online ertekelese a cegeknek ami igenis szamit es ha valakinek sok rossz ertekelese van akkor az kb halalra van itelve. Itt a Pizza hut ( tehat nem a szaros kis cegrol beszelek ) altal kihozott pizzakat azert kepes valaki visszakuldeni mert nem egyenlo nagysagu szeletekre vagjak es ezen a fiai osszevesznenek! Szoval mar kuldik is a masik pizzat es meg ok kernek elnezest!
Kepzeljed mar el ezt Mo-n. Aki ezt megcsinalna egyreszt a pizzafutar ott tomne a fejedbe a pizzat masreszt mennel a feketelistara mint hulye vevo es az eletben nem szallitananak ki neked semmit.Most kepzeld ezt el egy mosogeppel ami penzbe is kerul...
En is kuldettem mar vissza mosogepet mert nem voltam hajlando ra varni 1 hetet megrendeltem mashonnan amikor az megerkezett az elsot lemondtam azt kalap. Szepen visszautaltak a penzt amit kifizettem.
-
jegenye77
addikt
Sziasztok egy kis segítség kellene!
Interneten a MM-oldaláról lett rendelve egy ventilátor.
Postán átvette a párom hazavitte kibontotta és mondja nagyon gagyi a cucc.Billeg és alig fújja "kavarja" a levegőt.
Vissza szeretné küldeni mert ez nem felel meg neki.
Hova kell küldeni vagy először is mi a teendő?
Én sajnos külföldön vagyok és csak telefonon tudok majd segíteni neki de én se tudom hirtelen mi a teendő. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
#46410240 #284 üzenetére
Köszi a tippet
, kitöltöttem az űrlapot, részletezve a kérdésemet de már két nap telt el és még mindig nem válaszoltak. Ma írtam nekik megint. Vagy nagyon lassan őrölnek a MM ügyfélszolgálatának malmai, vagy nem tudom... Ha már van ilyen funkció a facebook-jukon, akkor legalább érne is valamit... "Munkatársunk hamarosan jelentkezik" - na persze...
-
SunMount3r
nagyúr
Hali, nem tudom, hogy ide illik jobban vagy a fektelsitás topic-ba, de megpróbálom:
Adva van két termék: SONY ZS-PS30CP [link] és Sony ZS-PE40CP [link] nomost ha ezekre ráguglizok akkor az árukeresők kilistázzák a találatok között ezeket is: SONY ZSPS30X110 [link] és SONY ZSPE40X110WPI [link] a Media Markt webshop-jából. Lehetséges, hogy nem ugyan arról a két-két termékről van szó, a típuszám külömbség ezt is jelentheti? (A színük ebben most nem számít.)
Csakmert nagyon fontos lenne, hogy a lejátszókon tudjak mappákat választani USB-ről történő lejátszás során, és ugye van olyan készülék ami ezt alapból nem tudja, de az első kettő (ZS-PS30CP és ZS-PE40CP) a Sony honlapján lévő manual szerint biztosan tudja. A Media Markt-os variánsra nem találtam még említést sem a Sony weboldalán, így manual híjján nem tudom pontosan ezt eldönteni.
Vagy esetleg előfordul az ilyen, hogy ugyan azt a terméket különböző típusmegjelöléssel is ellátják, de valójában az összes funkciójukat tekintve azonosak? Bár kissé gyanússá teszi a dolgot, hogy a MM-es ár jóval olcsóbb a többi webshop-os árnál... Lehet nem ugyan azok a termékek?Aki jártas ebben, vagy tapasztalt ilyesmit annak a válaszokat köszi!
-
gekkoXT
senior tag
Hosszú de tanúságos!
Media Markt-ban vettünk tűzhelyt és hűtőt.
Online rendeltem meg mert a tűzhely 15 ezer forinttal volt olcsóbb neten, mint a boltban. Ugyan az a típus.- Megjegyzés: Sok terméknél (nem lehet tudni milyen logika szerint) megjátszható az, hogy akár a boltban megnézve telefonról a webshopjukat, a gyakran olcsóbb netes árat választva megrendeled áruházi átvétellel, és egyből el is hozod akár olcsóbban így, mintha simán vetted volna le a pocról. Ki érti ezt. Ez működik könyvesboltoknál is!
A tűzhelynél ez nem működött, nem akarták odaadni netes áron a bolti készleten lévőt, és a netes rendelést sem lehetett azonnal elhozni a bolti készletből. > 1. szívás
- Megjegyzés: A bolt üzemeltetője és a netes webshop üzemeltetője két külön cég, nincs köztük szoros kapcsolat az előző megjegyzésben szereplő lehetőségek és a boltba való kiszállítási opció ellenére sem.
Megrendeltük tehát neten a hűtőt is és a tűzhelyet is. Házhoz szállítás 2.900Ft akárhány termékre netes vásárlásnál. Bolti vásárlásnál 2.500 forint városon belül, és 500 forint minden további tétel.
Neten mindent megfelelően kitöltöttünk.
2. szívás: Mivel 6-10 nap szállítási időt adott a rendszer, előre kellett fizetni a raktárkészleten nem lévő dolgok miatt. Céges kártyáról át is utaltam a vételárat. Ellenben számlát nem adnak a vásárlásról ekkor, csak megrendelés visszaigazolást. Számlát csak kiszállításkor kapod meg. Ez akkor lehet érdekes, ha valami miatt(?) hosszabb lesz a szállítási idő, mert nem tudod addig lekönyvelni a már elköltött pénzt. A callcenter ebben meg sem próbált segíteni. Ez a rendszer.3. szívás: a hűtőre közölték, hogy csak a hónap végén érkezik be, bocsika. Ez konkrétan a fizetéstől számítva minimum 26 nap lett volna, amire még rájött volna a szállítási idő 2-3 munkanap.
Reklamálás, hogy akkor legalább azt szállítsák ki ami megvan > azt nem lehet, csak ha megbontják a rendelést, amit meg csak a rendelés törlését követően lehet, de ha akarok válasszak másik típust. Mindezt úgy, hogy előfinanszíroztam nekik puszira a beszerzésüket. Mondtam, hogy ez nem játszik, én rugalmas voltam a fizetéssel, legyenek ők azok a szállítással.
Ez sem jött össze.- Megjegyzés: Telefonos ügyfélszolgálat könnyen felhívható. E-mail-re kb 1 hét alatt válaszolnak!!!! Sőt olyan is volt, hogy már rég leegyeztetett, lebeszélt rész után válaszoltak egy előző lépésre feltett kérdésre. Ki érti ezt??
Csodák csodája mégis lett hűtő hamarabb, így nem kellett 26 napot várni, csak 14-et.
Leegyeztettük a szállítást. Pár nappal később még a szállító cég is jelentkezett az időponttal.4. szívás: Az adott napon meg is jött a szállító, de közölte segítsek cipekedni, mert ő bizony egyedül van.
Felhozta a tűzhelyt én meg kérdeztem, hogy hol a hűtő?
Hát az nincs. Mondom kéne legyen. De nincs.Telefon ismét az ügyfélszolgálatnak, utána néznek... Másfél óra múlva visszajött ugyanaz a szállító, hogy mégis volt hűtő a kocsin, segítsek felhozni. Begipszelt ujjal nagyon vicces volt cipekednem a pénzemért.
5. szívás: A számlán, amit végül a hűtő mellé kaptam meg, el volt írva a cégnév Bt. helyett Kft.-re (nem is értem hogy lehet egy elektronikus rendszeren történt vásárlás esetén) valamint nem volt kitöltve a fizetési mód, továbbá a vásárlás dátuma nem a fizetési dátum volt amikor utaltam, nem is a szállítás dátuma, hanem egy köztes. Nem is értem ezt sem.
A termékek legalább sértetlenül érkeztek és jól működnek, az áruk bőven olcsóbb volt más boltoknál, webshopoknál valami akció miatt. ( a hűtő konkrétan 25-30 ezerrel volt olcsóbb, a tűzhely bolti áruknál 15, más webshopoknál pár ezer forinttal olcsóbb)
Ja, még annyi, hogy még mielőtt megjött volna a cucc, és egyáltalán tudtam, volna, hogy nem kell 26 napot várni, már jött egy "Értékelje a vásárlást" e-mail, amit ha akkor kitöltöttem volna, lehet meg sem jöttek volna soha a termékek.
Ennyi.
Nagyon nyögvenyelős tehát a rendszerük, de ha szerencséd van és türelmes vagy, akkor jó áron lehet jó cuccokat venni, csak kicsit kőkorszaki a szervezés. -
netta12
csendes tag
-
caprine
senior tag
Én az MM-ben inkább csak széjjel nézni megyek be, vagy ha olyan kell amit kevés helyen kapni, mint például fényképező tokot vettem a mobil vinyomnak és elég jó ott a választék. Alapvetően az árak miatt inkább csak szétnézek és megyek tovább, kb. évente 1-2 alkalommal járok csak arra, így nem sok vizet zavarok.
-
johnny63
tag
Sziasztok! Lehet nem ide tartozik, de egy olyan lenne, hogy az Aréna Plázás MediaMarkt-ba keresnek szaktanácsadót. Az lenne a kérdés, ha valaki már dolgozott ilyen helyen, hogy mekkora a fizu, illetve hogyan megy ott a munkaidő? Előre is köszi a választ, ha esetleg tudja valaki.
-
Crytek
nagyúr
Tényleg ennyire gyökér putri ez a mediamarkt?
Mert kap a munkahelyen felesleges halmozódó szar ajándékutalványokat amit el lehetne költeni SSD-re erre nincs nekik ha bemegyek csak ha házhoz hozatom de úgy meg nem foglalják el a boltban amúgy elfogadott utalványt. LOL kb ez is csak nálunk van állítom.Jól kivan találva
-
szoporiz
tag
hallottam van olyan akció hogy ha beviszek valamilyen műszaki cikket ami új annak az árát levásárolhatom náluk,amit leadok meg adomány lesz.
Hallottatok róla? Mi ennek a menete? Mert nekem lenne egy mobilom amit "beváltanék"
Üdv! Zoli -
Sonja
nagyúr
Rendelt már valaki online tőlük? Tényleg ilyen rohadt lassú az ügyintézés?!
Hétfőn rendeltem egy terméket, de még mindig csak annyi van az oldalon a profilomnál, hogy "folyamatban".
Ha ezt tudom, akkor máshol rendeltem volna, ahol 1-2 nap múlva már nálam lenne.
Szégyen.
-
HuMarc
veterán
Nekem volt olyan, hogy az MM-ben szóltak, hogy a PSP-s játék, amit vásároltam, tipikusan olyan, hogy hiányozni szokott belőle az UMD és bontsam ki helyben, hogy ha hiányozna belőle, azonnal cserélni tudják. De volt benne UMD
-
kovy79
őstag
Köszi a választ.
Persze, tudom, de pont kellene monitor, meg a családban másnak is tv.
Igaz, ha nem találok megfelelőt/megfelelőket, akkor marad a te ajánlatod.
Egyébként (hála a Samu szervizeseknek) így is jól jártam, mivel 34 hónapos volt a tv és elvileg a 3. évben csak főalkatrész garis a cucc (ami talán csak a képcső, pár infó alapján), ennek ellenére a 100Hz-es panel hibája miatt is adtak (1 napon belül!) csereszelvényt. -
kovy79
őstag
Ezt most komolyan kérdezed? Menj, vegyél vga-t, vinyót, memóriát a fent nevezett áruházban!
Én nem szapulom, jó pár kategóriában valóban verhetetlen , de az egyoldalú védelme zavar.
Egyébként azért keveredtem ide, mert tv gariztatásból kifolyólag le kellene vásárolnom 90K-t (monitor lenne az áldozat), de nincs (már kb 3 hete) az oldalukon az aktuális szórólap. Bemenni meg nem tudok, lévén van köztünk pár száz km. Egyébként az ilyen multiknál a legvisszataszítóbb, h nincs semmiféle árlistájuk... Menj be és vásárolj (mást is)! -
VINIKOR
senior tag
-
VINIKOR
senior tag
válasz
dragonfx #266 üzenetére
Meg kell nézni mit veszünk. Én is azt látom, hogy a MM-ben minden egy kicsit drágább, de vannak akciók amikor ki lehet fogni jó dolgokat.
Samsung LCD tv 32" B550-es 125.000 Ft-ért szeritnem nagyon megérte. Ezt vettem. 3 év garival. Van ilyen is.
De tényleg érdemes például Szlovák weboldalakat nézni, mert ott minden kicsit olcsóbb. Bár lehet, hogy ott is akciosak az ocsóbbak. Nem tudom.
-
blueMerle
veterán
Nálunk Szlovákiában van két óriás, a NAY és az OKAY. A NAY egy az egyben olyan mint a MediaMarkt ami a kínálatot illeti. Hatalmas csillivilli áruházak, az átlagnál kicsit magasabb árak viszont irdatlan nagy kínálattal. Az OKAY sokkal inkább egy outlet féle, természetesen új cuccokkal, de az embernek mégis olyan érzése támad az üzletben: sokkal szegényesebb eladótér, kínálat, ennek ellenére a Naynál csak időnként olcsóbb. És akkor még van a harmadik, az Euronics, de azt nem sorolom ide, mert az sokkal inkább egyfajta franchise-üzlethálózat amit alvállalkozók müködtetnek.
Szóval van választék itt is, csak máshogy nevezik
-
Psychonaut
veterán
Úgy gondolják, hogy nem éri meg az adott piacra bevezetni a márkát, mert:
a, nem kecsegtet elég haszonnal a régió fejlettsége (fejletlensége) miatt
b, az erős, adott régióban már kialakult vevőkörrel rendelkező versenytársak miatt nem lenne életképes az adott piacon.Például.
-
VINIKOR
senior tag
Néztem a Media Marktban a térképet: [link].
Érdekes, hogy Cseheknél, Szlovákoknál, Románoknál, Horvátoknál, Szlovéniában, Bulgáriában, Angliában stb nincs Media Markt.
Hogy lehet ez?
-
dropthes
csendes tag
Egy kis inspiráció a "beismeréshez": http://aktivizmus.blog.hu/2010/02/25/mediamarkt_1
-
magyar95
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném tudni hogy hol kaphatnék ÉK Magyarországon (Borsod,heves,hajdú-bihar) Zboardba Counter Strike-os betétet -
legiaap
félisten
Kérdésem a következő lenne:
Még sosem vásároltam hitelre MM-ben és ezért nem tudom, hogy
Még létezik kamatmentes hitel náluk?
Főleg a notebookra lennék kiváncsi. -
-
JetiRulez
őstag
Ma észrevettem egy érdekes dolgot a Media Markt-ban. Van egy adott játék (az én esetemben A Mesterlövész), amit a játék részlegnél 1000Ft-ért kínálnak, de ha kikeresem ugyanazt a pénztár melletti túrkálóból, csupán 500Ft-ért megkapom.
-
kapcs-ford
őstag
2xer volt szerencsém a MM-hoz:
1, Hűtőgép vétele. Házhoz hozták minden ok csak a világítás el volt kötve ezért másnap jött a szerelő forrasztgatni... vadiúj hűtő.... ja és hiányzott belőle egy tálcarács a mélyrekeszből. Azt mondták hogy ez ilyen, ők így kapták és ha nagyon kell bele az a tálca akkor tessék rendelni hozzá a gyártótól.
2, Mosógép vétele, Kikapcsolt állapotban zúgott az első perctől fogva, elsőnek megpróbálták bemagyarázni hogy ez nem hiba aztán nekem kellett kihívni a szervizest (ELSZO 57 Szeged) aki ki is jött 2nap múlva lazán és egy pillantás után azt mondta hogy holnap belehetne vinnünka gépet a szervízbe mert nem hozott magával szerszámot meg itt amúgy sem tudna vele mit csinálni. Amikor azt mondta hogy vigyük be mi a szervízbe a gépet akkor azt hittem haluzok, meg is kérdeztem mégegyszer hogy micsoda???? Majd helyeselt hogy igen mi.. na akkor majdnem nekiestem az alkesz fejének. Szerencséje volt hogy ezt mind a lépcsőn lefelémenet mondta és így csak sunyított az alkesz fejével.
Okés, azonnal a le a media marktba ahol elmeséltem a történteket, a csaj nem hitte el és egyből felhívta az Elszo-t ahol a '' főnők'' persze letagadott mindent meg hogy ilyen nem történhet mert etc... Aztán mondták hogy a 3napon belüli cseréhez szakvélemény kell meg etc... Én meg mondtam hogy engem ne szívassanak cseréljék ki vagy adják a pénzem vissza azonnal. Ok. Azt mondta a csaj hogy persze ezek után kicseréljük a szakvélemény nélkül is csak akkor ahhoz ragaszkodnak hogy csakis egy másik márkára.. Miért mindegyik xar? - kérdeztem... - Nem rosszak ezek csak jobb ha másikat viszel........
Veszteség: idő, bosszúság, idő..... -
parandroid
félisten
válasz
parandroid #253 üzenetére
Új fejlemény: egy kedves barátom talált még belőle nekem a budaőrsi MM-ben. Állítólag van még belőle ott bőven, bár már 14e Ft. Én mindenesetre lezártam a projektet.
p -
AMD Power
titán
válasz
parandroid #246 üzenetére
Hétvégén dolgozok! Akkor megkérdezem neked!
-
parandroid
félisten
válasz
troland26 #250 üzenetére
Egyszerűbb, ha én megveszem BP-n, ha már úgyis megyek fel.
Ahogy nézegettem a guglit, árulják még pár helyen. Csak a Logi saját site-ja nem tud róla semmit.
Az a vicces, hogy már négy barátomnak ajánlottam, hogy ilyet vegyenek, mindenki szót fogadott, és szeretik is, erre most magamnak akarok venni egyet, és nem találok.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Rengeteg áramot fordít adatközpontokra és bitcoinbányászatra Pakisztán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpársportok
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic V2 - origami
- Autós topik
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest