- eBay-es kütyük kis pénzért
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- svajcsik18: email csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.T.
aktív tag
Majdnem 24 órája megy a szivattyú és a hőszivattyú de a víz nem ment feljebb 29,5 fokos.
Van ötletetek hogy kellene beállítani az áramlást hogy melegedjen a víz? Gondolkodtam abban is hogy veszek kisebb teljesítményű szivattyút de az akciós elfogyott az Obiban sajnos.Köszönöm a segítséget.
-
V.T.
aktív tag
Sziasztok!
Vettem végül a homokszűrős szivattyú mellé egy bypass szelepet és egy Super Mini 4 hőszivattyút.
A kérdésem az lenne hogy kellene beállítani a szelepeket hogy rendesen melegedjen a víz? A szivattyú 12m3/h-t tud így túl hamar átszalad a melegítőn ez egyértelmű. A folytást ràraktam a hőszivattyú kilépő oldalra. De a kerülő ág is folytva legyen vagy az legyen teljesen nyitva? Mellékelek két képet.
Köszi a segítséget.
[kép]
[kép] -
-
V.T.
aktív tag
Előtte a gyári nagy szivattyúval sosem sikerült tisztán tartani a medencét pedig oda figyeltünk rá. Így meguntam és ezért vettem ilyet. Amivel nincs is baj mert rendesen szűr de így meg a melegítés az elsődleges problémám most
Bocsi nem privát akart lenni csak mellé nyomtam
-
V.T.
aktív tag
Köszönöm a gyors választ. Ilyen van haveromnak a kiülő tetején és sajnos nem működik mindig levegős nem tudja rendesen légteleníteni. Ilyen nem szeretnék én nem tudom hova rakni túl sok helyet foglal illetve úgy van építve a kert hogy vagy a fűre raknám de akkor a robot nem tud dolgozni vagy árnyékba lenne. Ezért gondolkodom az elektromos megoldásban.
-
V.T.
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ilyen szivattyú (VidaXL homokszűrő szivattyú 400 W 11000 l/óra) egy 3,66-os bestway medencével.
Szeretném ha a víz melegebb lenne napelem van így a fogyasztás mondjuk hogy nem számít. Mivel a teljesítménye elég nagy így az elektromos fűtések nem használhatóak az árfolyás miatt ahogy néztem. Milyen megoldás lehetne? Néztem használt hőszivattyút 90 ért de ennyit nem biztos hogy szánnék rá mert ősztől jakuzzit használunk.Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kugoo Kirin G1
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest