- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman.
senior tag
Az elején én évente cseréltem, ezt egyébként semmi nem indokolta, a homok jórészt ugyanúgy nézett ki mint ahogy betöltöttem. Egy ideje kétévente cserélem. Nyár végén a szűrőből leengedem a vizet leveszem a tetejét, és simán kiszárad. A „szűrőlabda” az nem tudom, mi célt szolgál. Van egy kerti tavacskám annak a szűrőjében vannak labdák, annak az a szerepe, hogy megtapadjanak rajta a baktériumok, ezáltal „biológiai szűrést” is kap. (jó nyálkás szokott lenni) De ez nyilvánvalóan nem jó ötlet a medencéhez.
A szűrőüveget sokan dicsérik, előbb utóbb ki fogom próbálni. Viszont a leírásában akkora ordas kamuk vannak, mint sok marketinganyagban ami nálam nem segíti elő az az azonnali vágyat a cserére. A három kedvencem, a „nincs szükség pelyhesítőre” (amit alapból azért használunk, hogy ki tudjuk porszívózni az extra-nagyon finom szmötyit, és benne van a kombi tablettában). Jó lehet, hogy arra gondolt aki írta, hogy ezek a lebegő kis opálosító nem látszó bigyók nem mennek át alapból az üvegen, (szerintem a kvarchomokon se) de hányszor kell átszűrni a teljes vízmennyiséget, hogy eltűnjenek? Mindig tisztább vizet szűrünk, hígul benne a kiszűrendő anyag, de azt ami nem megy bele a szűrőbe ezáltal nem találkozik a szűrőanyaggal azt nem tudja kiszűrni. „A kvarchomok nem környezetbarát ellenben az üveggel, mert a végén szennyezett hulladék lesz belőle”. Mert az üvegből mi lesz? Visszaveszik az üvegvisszaváltóban? Én a régi kvarchomokot, hozzá szoktam keverni az új leanderek földjéhez, miez ha nem környezetbarát? „Tömörödésmentes technológia”, kapásból jobban betömörül, amihez a homoknak több idő kell, ez miért hátrány?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külpolitika
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Ülőgarnitúra 3-2
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest