- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
Köszi ismét a tanácsokat!
Pht azt szerintem holnap is mérek majd, hogy változott e valamit, hogy beletettem a javító cuccot meg a tablettákat.
Meg 2-3 naponta ránézek majd a tablettákra, igaz azt mondta a hölgy az üzletben, hogy ezek lassan felszívódók, így akár 1 hétig is kitartanak. Közepes állásra tettem az adagolot. De gondolom majd ezt is kitapasztalom, hogy hogy a jó.
Azt mondjuk nem szeretném, ha nagyon kloros lenne a víz.A cső kicsit felfelé áll jelenleg, ahogy a képen is látható, így felfelé fújja a vizet.
De majd valahogy alátámasztom.Ebbe a vízbe ugye egy 1,5 éves gyerek is belemehet? Mondjuk csak csónakban vagy uszogumiban fog lebegni egy keveset.
Attól is függ, hogy hétvégére mennyire melegszik fel az a 22 fokos vizfelszin.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest