- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
-
LOGOUT
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRkE
őstag
válasz
Gawamatsu #8318 üzenetére
Szerintem valami gond a te halozatoddal lehet, en meg nem talalkoztam olyan 720p-s filmmel ami megakadt volna NASrol nezve. 1080p-sbe is nagyon ritkan futok bele, jellemzoen a nagyobb 18Gbyte feletti kolcsonzott anyagnal lehet ilyen, ahol mar az SMB keves, de NFS-el mentek azok is rendesen. NFS-t nem is hasznalok jo ideje, mert nincs ra szuksegem. A halozatom: egy 8portos gigabit switchbe van bedugva minden LAN eszkoz, Cat5E vagy Cat6 kabelekkel osszekotve. A NASom egy HP Microserver, de 3 evig elotte egy Zyxel NSA310-et hasznaltam, azzal se volt semmi gondom.
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
Gawamatsu #8318 üzenetére
Még egy teszt powerlina-nal, notiról, egy konnektorral arrébb, ugyanabban a szobában, ahol a másik is van.
Write Time = 335.9141356 Seconds
Write Speed = 214.3404880 Mbps
Read Time = 304.7244068 Seconds
Read Speed = 236.2790720 MbpsDupla a másikhoz képest a sebesség, de még így is messze sima kábeles LAN-hoz képest. Kb az ötöde.
Na de kérdés még mindig, hogy tényleg ilyen vacak e a hálózatkezelése a med-nek vagy de.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest