- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- R.I.P. Aláírások
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hriska
aktív tag
válasz
mikoljan #1734 üzenetére
Nem kellenének ezek a mókás megjegyzések!
Amit Z0mbi megpróbált leírni,az az,hogy ha valaki bemegy egy boltba egy médialejátszót keresvén persze naívan,az eladó ajánl neki valamit!Elmondja,hogy ez a legszuperebb,legmegbízhatóbb (ami nincs is távol a valóságtól) és semmi dolga nincs vele,csak dugja össze a kábeleket és működni is fog minden.
Ez is igaz,csak azt felejti el elmondani az eladó,hogy van néhány dolog ami még szükséges ahhoz hogy minden flottul,tökéletesen működjön!És ez nem a Meder,hanem az eladó és promó hibája.
"Sajnos" vannak idősebbek is akik élvezni szeretnék a filmeket és jóhiszeműen megbíznak az eladóban vagy a reklámokban.Nem mindenkinek van ideje napokat-heteket foglalkozni a kutakodással.Hozzáteszem,nekem tökéletes bejött az 1000X3D,de nekem volt is időm előtte utánajárni.
-
Z0mbi
senior tag
válasz
mikoljan #1734 üzenetére
Nagyon mokasak vagytok
Szerintem kevesbe van translate re szuksegem mint az atlagnak. es nem arrol van szo hogy nem tudok olvasni. arrol van szo hogy hazaviszed a cuccot es beuzemeled. ennyi.
Nem az ikeaba vettem, nem akarok rajta forrasztani, se instalalni se konvertalni.
De fogok. ertem miert van, ertem miert nincs youtube. Es igen, ma hazamegyek tobb idot fogok vele eltolteni mint a tegnapi 10p.
Es majd annak fenyeben kuldom vissza vagy nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Netfone
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...