Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
-
LOGOUT.hu
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
válasz tameyoshi #1453 üzenetére
NFS-ből is van 2 fajta, UDP és TCP. Az UDP rohadt lassú, rosszabb, mint a samba, a TCP meg gyorsabb, mint a samba Nincs ilyen opció a beállításokban?
Egyébként jövőhéten lesz meg az új lejátszóm egy med 600-as személyében, remélem jó lesz
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
Beléptem én is a klubba, tegnap beüzemeltem a kicsikét.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
Medre van valami franko custom skin, sajnos a gyáritól kiráz a hideg
(Mármint, persze, tudom, hogy van, de olyan kéne, amit már használ itt valaki és még működik is )
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
Nekem csinált egy rakás cover.jpg-t, amin egy piros X van. Akkor ez most azt jelenti, hogy nem találta?
-
Ispy
veterán
Én is megcsináltam, amit írtál:
- először is frissítettem a 3.02-es fw-re, mert eddig 3.01 volt fent (ezzel tk. a visszaállítás is megvolt)
- felraktam egy custom skint
- azután kézzel beállítottam a fix ip-t, átjárót, egyéb beállításokat
- hozzáadtam a kedvencekhez a könyvtárat (NFS share)
- rányomtam, hogy scan, elfogadtam az IMDB feltételeket, de nem talált meg semmit, csak ilyen függönyös about.jpg-ket csinált, megy üres xml fájlokat.Szóval én még szívok
-
Ispy
veterán
Most kipróbáltam, működik.
Gyanítom, hogy az történt, hogy amikor először beállítottam a készüléket, akkor csak fix ip-t adtam meg, átjárót, nem és így nem volt net. Aztán rányomtam a scanre és létrehozott mindenféle xml fájlokat a könyvtárakban. Aztán most kigyomláltam minden jpg és xml fájlt a nasról, megint rámentem, hogy scan és most megcsinálta.
-
Ispy
veterán
Nos ha mar mindenki szerint megy halozaton a lejatszas, akkor segitsetek mar, hogy a gravity 3dbd.iso miert akadozik nezhetetlen modon. NFS tcp megosztast hasznalok, syno 212j a nas, asus gigabites routerra rakotve mindenki kabellal (amin tomato fut).
Koszi!
-
Ispy
veterán
Esetleg valaki nem nézte már meg a gravitációt 3D BD-ben magról?
Kíváncsi lennék, hogy csak nálam akadozik, vagy másnál is.
-
Ispy
veterán
válasz snemeth #1628 üzenetére
Kipróbáltam, mintha valamivel jobb lenne, de még így is akad.
Egyébként megnéztem a beállításokat (nfs megosztáson belül kell nyomni F1-et) és az rsize és wsize értéke NFS TCP esetén 105xxx.
Na, mindegy este kinyomom egy HDD-re és megnézem úgy is, aztán kiiktatom a routert, megnézem úgy is, istenem ezt már eljátszottam a WD-vel is, komolyan nem is értem, hogy egy átlag user mi a francot csinálna egy ilyen hiba esetén
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
Nos még mindig akadozik a BD3D.iso lejátszás.
Amit eddig kipróbáltam:
- iso lejátszása külső HDD-ről -> megy gond nélkül
- NAS-t rádugtam közvetlenül a lejátszóra (először azzal a kábellel, ami a nasból megy a routerbe, majd azzal a kábellel, ami a roterből meg a lejátszóba) NFS sharen keresztül -> megy gond nélkülEz alapján a routernál van a gond (Asus RT-N15U, legfrissebb tomatoval).
Valami ötlet?
-
-
Ispy
veterán
válasz petya80 #1720 üzenetére
Lassan csinálhatunk egy klubbot
Beírtam a router topikjába, már ott is jelentkeztek, hogy ezzel gondjuk van
Nekem egyébként 105xxx-et ír ki az F1-re, ami nagyobb mint a 32xxx (már ha ez jelent valamit).
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
Látom nem olvastad el a linken lévő infókat, ott pontosan le van írva, hogy mi az oka ennek (nem a Med hibája).
Arról meg senki nem tehet, hogy nem néztél utána annak, hogy mit veszel 45k-ért. Ez szintén nem a med hibája.
Ha pótolhatatlan anyagaid vannak xvidbe, akkor kénytelen leszel ezeket átkonvertálni egy támogatott formátumba.
-
Ispy
veterán
válasz kenny123 #1739 üzenetére
Én úgy csináltam, hogy először a gyári 1.03-at lecseréltem a 2.0-ra, majd azt lecseréltem a 3.0-ra, majd azt cseréltem 3.02-re. Ha a beállításokban kiírja a jó fw-t, akkor szerintem fent van, ennyi, különbség egyébként a beállításokban volt valamennyi, de már nem emlékszem rá mik voltak ezek.
-
Ispy
veterán
válasz mikoljan #1754 üzenetére
Mindig örömmel gondolok a Logitech Harmonymra, amikor ilyeneket olvasok
(#1756) Z0mbi
Szerintem az egész elejének kicsit bazári kinézete van, a WD Live Streaming ebből a szempontból sokkal jobb volt. Viszont a gyári skint én is rögtön lecseréltem, kivert tőle a víz
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz z123456789 #1837 üzenetére
Hát nem kereshetted valami sokat (gugli 1 perc)
-
Ispy
veterán
Biztosan én vagyok a béna, de hol lehet megadni tmdb azonosítót, ha nem talált a med adatokat? Bemegyek az nfs megosztott mappámba, azon belül is abba könyvtárba, amelyiket szerkeszteni akarom és akkor?
-
Ispy
veterán
Felmerült bennem egy kérdés (nyilván a válasz triviális), de hogyan is lehet a kedvencekben lévő jukebox mappát frissíteni, hogy megjelenjenek benne az NFS megosztott könyvárba létrejött új filmek?
-
Ispy
veterán
Nekem megy a flac gond nélkül, igaz nekem nem a med a DLNA szerver, hanem egy syno nas.
Erre valami ötlet
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
Van egy régi problémám, ami a mai napig nem oldódott meg. Tudom ez ítt offtopik, de hátha van esetleg valakinek valami ötlete?
-
Ispy
veterán
A spec alapján gigabitesek a csatlakozók.
Olyat is szokott csinálni a med, hogy megy a film és egyszer csak megáll az egész, mint a szög, kifagy a kép, aztán a return gombot megnyomva elindul a kép és megy tovább a film
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz aldebaran #3355 üzenetére
Nekem is NAS (dns-320l) van, router (Asus RT-N15U) és Mede8er600,
Nem szoktál esetleg BD filmeket nézni nasról? Mert nekem ezzel a routerrel és lejátszóval gondjaim vannak a magas bitrátájú filmek lejátszásával (3DBD az szaggat mindegyik).
-
-
-
Ispy
veterán
-
Ispy
veterán
Mostanában olyat tapasztaltam, hogy a med filmek lejátszása közben megállítja a filmet, mintha pause-t nyomnék, ekkor 2x megnyomom a back gombot és akkor megy tovább a film. Valamikor egyáltalán nem csinálja, van hogy 2-3x is egy film alatt. A lejátszás nasról megy kábellel, nfs-en keresztül. Találkozott már valaki ilyennel?
-
Ispy
veterán
Erre valaki?
-
-
Ispy
veterán
Azzal lehet kezdeni valamit, hogy ha egy könyvtárat hozzáadok a kedvencekhez, akkor csak a gyökér könyvtárak jelenjenek meg benne? Az a bajom most, hogy a sorozatoknál mindegyiknek van egy saját könyvtára (ezt szeretném látni) és azon belül vannak az évadok, de most az évadokat is kirakja a kedvencek közé.
Így a kb. 30 sorozat helyett van kb. 240 ikonom a kedvencekben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest