Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ymi
csendes tag
hello!
Azt gondoltam hogy valós alapja van a történetednek csak ugye ez az átka az arcnélküli irásoknak nem tudhatod hogy mennyire gondolja komolyan a fórum társad az éppen aktuális HSZ-t ! És a te HSZ-d az én véleményem szerint elég félreérthető volt ezekkel a smilokkal :

UI: részemről nincs harag senkivel remélem ti is igy vagytok vele
-
ymi
csendes tag
válasz
üzenetére
azért nincs harag csak ha már te vagy a házigazda akkor legalább ne bátoríts egy ilyen fazont légyszi mert ezzel elriasztod az olyan embereket akik hozzá szeretnének szólni a témához azokról nem is beszélve akik kérdezni szeretnének a témával kapcsolatban

UI : a feltett kérdést megfordítanám és kiváncsi vagyok ti nők mit tennétek ebben a helyzetben (várom a válaszod és persze más nők is benézhetnének ide a válaszukkal együtt
)
[Szerkesztve] -
-
ymi
csendes tag
ez egy olyan kérdés amire nem lehet őszinte választ adni amig az ember bele nem kerűl ebbe a szituációba. mert ugye minden ember másképpen tervezi az életét van aki egyálltalán nem is akar gyereket és ugye az ilyen férfit nem zavarná az adott szituáció.
de ha pont egy olyan féfi tudná meg ezt a dolgot a kedvesétől aki mindig is ugy tervezte hogy gyereke vagy gyerekei lesznek hát ez már tényleg nehéz kérdés de itt pl az egymás iránti szeretetük a legnagyobb szempont mert aki igazán szereti a párját az megértené és át tudná érezni ezt a dolgot a nő szempontjából is és szerintem aki tényleg ŐSZINTÉN SZERETI a párját az elkezdene azon gondolkozni hogy hogyan tudná megoldani ugy ezt a problémát hogy egyikőjük se érezze magát kénylmetlenül és gyermek is legyen ha nem is sajátPL:
ha a férfi termékeny akkor lehtne lombik programmal mert ugye nem csak sperma bank létezik
vagy ha más nem örökbe fogatnának egy gyermeket!
UI: ha nincs ŐSZINTE SZERELEM akkor számomra egyértelmű a kapcsolat vége!
nekem ez a véleményem de ISMÉTLEM ez nem egy olyan kérdés amire pár sorban ki tudom fejteni a véleményemet! -
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)