Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.ki
aktív tag
Nekem sajnos csak a 4. résszel volt szerencsém,de imádom,nekem nagyon bejött. A mechcommander 2-vel próbálkoztam megbarátkozni, de ott nem a teherbírás,hanem a fegyverek hőtermelése volt az amitől függöt hogy mit aggatok a gépekre. Na ez nagyon nem tetszett nekem. Holnap vagy holnapután megpróbálom megszerválni a többi mechwarriort is,ha már azt mondjátok a 2 volt a legjobb.
Egy újabb voks a köv. részre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Videó stream letöltése
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest