- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
Igen, nem PLUS, ülésfűtés sincs benne, ami nekem kötelező, főleg ilyen árkategóriában, le is mondtam az átvizsgálást. Kiszállási díj felmerül, de apró pénz a teljes vételi árhoz képest. Vadászok egy másikra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hahu-n egyébként tök sok helyen látom a 16-os felniket plus felszereltséggel (most már tudom, hogy mit figyeljek a képen jobban...
), 18-assal nem is feltétlenül akarnék venni, szerintem tök felesleges. -
Moleman
addikt
Valószínűleg tényleg csak ennyi történt, olaj és szűrők. Gyertya biztos nem volt, mert annak 120.000 a hivatalos első cseréje.
Ilyen futásnál már ajánlott egy váltóolajcsere (2 liter 75W80 kell bele) és mindenképp nézzetek rá a fékfolyadékra, azt néha nézik a márkaszervizben, néha nem, az én autómnál pont senki nem nézett rá soha, 155 ezerig a gyári töltet volt benne.
-
nálam jól működik 10+ éve BM M3.
akkor nem zár csak be, ha valamelyik ajtó nyitva van, miközben elmegyek a kulccsal az autótól.
ez akkkor fordulhat elő, ha az utas késlekedik az ajtó becsukásával. esetleg a csomagtartó nincs rendesen becsukva.amikor az utolsó ajtó is a helyére kerül, akkor egyet csippan, ezzel jelzi, hogy ok. utána ha távolodom, akkor bezár. ezt már megszokta a fülem, ha nem csippan visszamegyek.
amikor gyengül az elem a kulcsban , akkor szokott nehezebben észlelni. az i-stopot meg kiiktattam, csak tönkreteszi a motort.
-
Vettem egy szett ilyen színű felnit (MX-5-re), egyik le volt padkázva. Elvittem a korábban már bevált felnishez [link] , azt mondta, ez két rétegben van fényezve, attól van ez a krómos csillogása - talán fekete alapra áttetsző krómszín, vagy pont fordítva, ezért nem tudja javítani, illetve még a Lexusnak van hasonló fényű felnije.
Erősködtem, hogy próbálja csak meg... egész vállalható lett, ha az autón van, akkor keresni kell a hibát, nem ordít 2 méterről: [kép] Kb. a fotón "8 órától" "12 óráig" lett javítva a perem. Nem emlékszem pontosan, 8-10 e Ft volt a javítás + a gumiszerelés díja.
B terv: Ha mind a 4 karcos, telibe kell fényezni mindet akár ezüstre, akár lakkfeketére. Érdemes gumicserével egybekötve.
-
TheMartin03
aktív tag
Én a saját felnimmel elmentem egy közeli festéküzletbe, ahol be tudták mérni nűszerrel.
Nem ilyen felni, hanem hasonló szürke RX8 felni, amire azt mondták, hogy színkódra pont a Mazda szürke, vagy valami ilyesmi lett.
Ha van ilyen hely, ajánlom, hátha.
Egyébként tökéletes egyezés volt.
Pécsi helyről tudok csak nyilatkozni. -
tobias88888
őstag
Én talán a https://mazdabonto.com/ -tól szereztem (felhívtam őket és egyből mondták hogy mi van éppen nekik)
-
dangerzone
addikt
-
mmdms
addikt
A környezetemből. Na az piszkosul meglepő nekem, a munkatársaimnak konkrétan több mint a dupláját fogyasztotta mint az enyém, 10-12 litert. Mindegyikük el is adta már, nem voltak hajlandóak ennyit tankolni egy kocsiba ami ráadásul nem is megy. És sztem ilyen fogyi mellett ez jogos is, scirocco r-t vett egyikük, ugyanennyit eszik kb de ha kell van is póver.
-
#TOTTI
őstag
Amit ZeroX92P leirt azon kivül mindenben jobb lett, elektronikai hibákról nem hallottam, ha teszteket nézel csak dicsérik. Sokkal fejlettebb, minden téren, de még épp annyira, hogy egy analóg kedvelő embernek (mint én) is megfeleljen. Minden amit tud sokkal jobb minősegben tudja mint az elődje. Az alapmotor is lágy hibrid. Jobb anyaghasznalat, a karosszéria merevebb, kritikusabb helyeken boracélból készült. Egyszerűbb futóműve ellenére is jobb, viszont a magyar utakra pattogós. Szubjektív vélemenyem, de sokkal szebb lett. Valamint sokkal biztonságosabb is lett. Ha teheted és belefér engedd meg magadnak.
-
ZeroX92P
tag
-2019-es korai éveiből gyakrabban számolnak be elektronikát érintő hibákról
-kapott kb 100kg karosszériát amitől csendesebb premiumabb érzést nyújt belül is
-új infotainment
-valamivel gyengébb a motor tuningolva is
-lebutították a hátsó futóművettöbbit meg látod kívülről is

-
tobias88888
őstag
Chatgpt segít, bár például a kartámaszt pont nem említi, ami amúgy egy nagy előre lépés.
A 2015-ös és a 2017-es Mazda 3 között több kisebb frissítés történt, mivel a 2017-es modell egy **faceliftelt verzió** volt. A főbb változások:
### **Külső dizájn**
- Átdolgozott első lökhárító, szélesebb és sportosabb hűtőrács
- Keskenyebb és modernebb ködlámpa kialakítás
- Finomított hátsó lámpák és új könnyűfém felni dizájnok
### **Belső tér**
- Új kormánykerék (hasonló a Mazda6 és CX-9 modellekhez)
- Jobb minőségű anyagok és finomított műszerfal
- Elektromos kézifék (a magasabb felszereltségi szinteken)
### **Technológia és biztonság**
- **G-Vectoring Control (GVC)**: Egy új menetdinamikai rendszer, amely finoman módosítja a motor teljesítményét a stabilabb kanyarvétel érdekében
- Frissített i-Activsense biztonsági rendszer: fejlettebb sávelhagyás-figyelmeztetés és ütközésmegelőző rendszer
- Fejlesztett infotainment rendszer (gyorsabb válaszidő és új funkciók)
### **Futómű és vezetési élmény**
- Kisebb futóműhangolási változások a jobb menetkomfort érdekében
- Javított hangszigetelés, kevesebb zaj az utastérben
Összességében a 2017-es Mazda 3 inkább egy **finomhangolt és modernebb verzió** lett, nem egy teljes generációváltás. Ha a vezetési élmény és a modern extrák fontosak, érdemesebb a 2017-es modellt választani.
-
Moleman
addikt
Mindegyikbe lehet carplay-t szögelni, csak 70.0 fölötti firmware verzió és másik USB aljzat kell hozzá, pár tízezer forint aliexpress-ről. A 2017 utániakban jobb felbontású a kijelző.
Minden 2.0-ban ugyanaz a motor van, a 120-as csak elektronikusan van leszabályozva 4000 fölött, chiptuninggal az is ugyanúgy tud 170-180 lovat. A váltó hosszabb a 120-as alatt, ezért kevésbé érződik rugalmasnak, cserébe autópályatempónál jelentősen kevesebbet eszik, mert 18%-kal kevesebbet forog. Én a 120-ast választanám, ha menni kell, mindig vissza lehet váltani kettőt.
-
Djuree
félisten
hát igen, sajnos nagyon kevés van ami jó állapotú is.
a rozsda a lényeg, azt majd nagyon nézd meg és nem elég szemre mert alul telibe van borítva, fel kell emelni és leszedni a borításokat. ezt én is sajnos csak utólag tudtam meg, szemre nem volt rozsda az enyémen se, aztán a borítás alatt meg, háááát sokba került.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), 18-assal nem is feltétlenül akarnék venni, szerintem tök felesleges.

ugy nez ki mar az ajtopant is rozsdas, akkor milyen lehet az alja?
Lóerő nagyobb, csak hát a nm számít, az meg 4300ig majdnem ugyan az. Max az felett húz jobban a kocsi.
T0mBd1gg3R