Hirdetés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Hi!
Ha jól tudom, akkor a topikban egy könyvről van szó, és bár ez is Maya-s dolog, jobbnak láttam külön topikban hibáról kérdezni, mint hogy belerakni egy általános témába. De jobb lett volna, ha valami segítséget is írsz ;) -
andriscs
aktív tag
Hi!
Felraktam Maya 8-0-t és minden jól működik benne, kivéve egy dolgot. Amikor először indítottam, akkor megjelent egy ablak, ami a Learning Movies videókat tartalmazta, ezt be lehetett állítani, hogy ne hozza fel következő indításnál. Be is csekkoltam, és próbáltam használni, de egy villódzó csak maradt a képernyő közepén, ami kiteljesedik egy fantom ablakká, ha a menüt használom. Olyan, mintha ott maradt volna a Learning Movies ablak nagy része valahogy a munkafelület fölé/alá ékelődve. Az érdekessége, hogy amikor Maya-t minimalizálom, és más programoit használok, majd vissazváltok Maya-ra, akkor a villódzó csík átlátszik, tehát látom a mögötte lévő ablak tartalmát. Rövden összefoglalva: a Maya középen ''lyukas'', így ne mtudom használni. Mi okozhatja? Reinstall nem segít, valami jó beállítás kellen,e hogy felejtse el a felesleges ablakokat (Learning movies, Output window stb.) Remélem, hogy valaki tud segíteni.
Itt egy kép a ''lyukról'': [link]
Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi