Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Hi!
Ha jól tudom, akkor a topikban egy könyvről van szó, és bár ez is Maya-s dolog, jobbnak láttam külön topikban hibáról kérdezni, mint hogy belerakni egy általános témába. De jobb lett volna, ha valami segítséget is írsz ;) -
andriscs
aktív tag
Hi!
Felraktam Maya 8-0-t és minden jól működik benne, kivéve egy dolgot. Amikor először indítottam, akkor megjelent egy ablak, ami a Learning Movies videókat tartalmazta, ezt be lehetett állítani, hogy ne hozza fel következő indításnál. Be is csekkoltam, és próbáltam használni, de egy villódzó csak maradt a képernyő közepén, ami kiteljesedik egy fantom ablakká, ha a menüt használom. Olyan, mintha ott maradt volna a Learning Movies ablak nagy része valahogy a munkafelület fölé/alá ékelődve. Az érdekessége, hogy amikor Maya-t minimalizálom, és más programoit használok, majd vissazváltok Maya-ra, akkor a villódzó csík átlátszik, tehát látom a mögötte lévő ablak tartalmát. Rövden összefoglalva: a Maya középen ''lyukas'', így ne mtudom használni. Mi okozhatja? Reinstall nem segít, valami jó beállítás kellen,e hogy felejtse el a felesleges ablakokat (Learning movies, Output window stb.) Remélem, hogy valaki tud segíteni.
Itt egy kép a ''lyukról'': [link]
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Háztartási gépek
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos fejegységek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest