Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdey_a
addikt
És még a kalauzok is alkeszok... nahát...
Azért ezt már nem kéne
A kalauz is csak dolgozik és teszi a dolgát. Nem éppen sok pénzért.
Nem, nem vagyok kalauz, rokonaim és ismerőseim kzt sincs. De az ilyen megnyilvánulástól felál a hátamon a szőr.
A MÁV szar úgy ahogy van. De erről nem a masiniszta, a jegyárus vagy a kalauz tehet.
Kicsit feljebb keresgélj.
Vagy van esetleg valami statisztiád a kalauzok italfogyasztását illetően?Vérboci
-
Joco
aktív tag
Az egyik IC-én ülve hallottam, hogy egy idősebb pár beszélgetett. A hölgy(bár lehet nem pontosan idézem a szavait) ezt vezette elő: ''az a probléma a MÁV-val, hogy nem tudnak idegen nyelveket a kalauzok''
A lényegénél ragadta meg a dolgot''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest