Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
luciferc
őstag
én is OKTV-ztam anno nagyon régen matekból is, de az volt a tapasztalatom, hogy csak a brutális matekos gondolkodás segít a nehéz példáknál. Ahhoz, hogy egy könyvben, jegyzetben megtaláld a segítséget (a megoldást szinte soha), ahhoz piszok jól kell ismerni az adott könyvet. Marad a puszta ész...
Sok sikert! -
pumpedli
csendes tag
Hi mindenki!
Ugye ma fogok OKTVzni matekból (12. évfolyam) és nagyon szívesen vennék egy kis segítséget hogy milyen szakkönyvet ajánlanátok hogy elvigyek, esetleg ha valaki nagyon jól használható jegyzettel tudna szolgálni és még ma du. 1-ig el tudná juttatni nekem azt nagyon meghálánám.
meg bárki írhat aki szintén ma fog...
köszi!
Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest