- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
demagóg
aktív tag
Igen, a pormentesség valóban igaz. De a belső lélegzik. A filter port tud szűrni, párát nem. (Sajnos) éppen ezt szokták kihasználni vinyó cseréhez. Éppen lejár a gari és cserélni szeretnék? Páradús környezetben lehűtik a vinyót. Az a szerencsétlen belül megszívja magát ahogy húzódik be a külső páradús levegő. Beteszik fagyasztóba. Ekkor kicsapódik a fölösleges víz fejre, tárcsára is. Bekapcsolják. A felületen lévő jégkristályoknak köszönhetően a fej felszántja a felületet. Ezután irány a garanciális csere. Shock detektor, SMART nem jelez semmi rendellenességet. ''Tiszta'' ügy.
-
zeg
őstag
.
[Szerkesztve] -
oregcsóka
őstag
Köszke a tippeket, ez az előre beáztatott dolog a legszimpibb, keresni fogom a megadott helyeken.

-
Reset Elek
aktív tag
speciális objektív tisztító kendők.........
Hmmmmmmmmm.............
Kíváncsi vagyok, mennyit kérhetnek el egy olyanért
A szarvasbőr ilyen téren verhetetlen. Puha, nem szöszöl, nem zsíroz, és minden mocskot leszed. Mondjuk előtte ajánlatos lefújkálni a port a lencséről, különben érhetnek meglepetések. A szarvasbőr másik nagy előnye, hogy az ósünben 250 forint egy 50x60 cm-es darab...
A papírzsepi pedig tapasztalataim szerint néha képes megkarcolni a lencsén található tükrözésgátló bevonatot.
Hogyha pedig überelni akarod a szarvasbőrös tisztogatást, akkor vatta+tiszta etil alkohol. -
hali01
őstag
-
oregcsóka
őstag
Nem szeretnék hülyeséget kérdezni, pedig lehet hogy az lesz:

a márkásabb /drágább/ ablaktisztítófolyadékok nem alkalmasak papírzsepire cseppentve objektívet tisztítani? -
j.bravo
addikt
Ha csak kívül van a kosz, akkor szerencséd van, mert objektívtisztítóval (igen, fotósbolt!) lejön.
Ha nincs szerencséd, mert belül van, akkor sokba fog kerülni
Ha hidegben fotózol, nem szabad ''csupaszon'' bevinni a gépet a meleg, párás levegőjű szobába, mert a hideg lencséken (belül is, mertogy nem légmentesen zárt a rendszer) lecsapódik a pára, és foltot hagyhat.
(tedd be kint a táskába vagy más, nagyjából légmentesen záró valamibe és legalább félórát hagyd bent ''akklimatizálódni'' kicsomagolás előtt) -
parafa
csendes tag
Minap hóesésben fotóztam a digitális gépemmel, és kisebb foltokat találtam a lencsén.
Sebaj, gondoltam, ráleheltem, megtisztogattam óvatosan finomabb papírzsepivel. Ekkor ért a meglepetés: sokkal koszosabb lett az üveg felülete, mint volt. Ugyan a próbafotókon nem látszott minőségromlás a korábbihoz képest, mégis zavar a dolog. Létezik valami (lehetőleg költséghatékony) módszer, amivel eltüntethetem a maszatot? Lehetséges hogy elkentem valami védőréteget a lencsén? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- LEGO klub
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motoros topic
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Panasonic DP-8035 Multifunkciós nyomtató
- Hibátlan üzleti lézernyomtatók garanciával (színes, multi, fekete-fehér)
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- HP Smart Tank 725 All-in-One tintatartályos nyomtató (printer/szkenner) Bontatlan
- HP LaserJet Enterprise M604
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ellátogatok egy szakboltba...