- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Az Arrival és a Shadow Broker DLC-t meg lehet vásárolni, akkor ha az Originbe beregisztrált és onnan leszedett angol nyelvű példányom van vagy az egész vásárlás le van tiltva Magyarország számára régió szinten?
-
Darth_Revan
veterán
Kérdés:
EU-s Dragon Age 2 vásárlók is kaptak ingyen Mass Effect 2-t? Bioware tegnap/ma küldött ki DA2 vásárlóknak (ingyen) ME2 letöltő kódot, megköszönve az 1.000.000 eladott DA2-t. -
Darth_Revan
veterán
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
SPOILER
Tessék. Biztonság kedvéért be se indítottam a hajtóműveket
-
Darth_Revan
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Jó látom, hogy a srácok beleraktak olyan játékmódot is, amit először a Star Wars The Old Republicban mutattak be? (megyünk a csőben és lövünk mindenre ami szembejön
)
Remélem ez ilyen rejtett közvélemény kutatás lesz és ha mindenki any*zza akkor csiszolnak a SWTOR-ban is rajta
-
Darth_Revan
veterán
Végre dátumot kapott az új DLC!
"Szeptember 7-én jelenik majd meg PC-re és Xbox 360-ra egyszerre a legújabb Mass Effect 2 DLC, a Lair of the Shadowbroker. Új, izgalmas kalandokat élhetünk át Illiumban és a titokzatos Shadowbroker búvóhelyén. Sőt megjelenik egy intel center, új fejlesztés és öt új achievement és a játékban, sőt lehetőség lesz arra is, hogy folytassuk az első részben megkezdett kapcsolatunkat Liaraval."
PCDome
-
Darth_Revan
veterán
Van már bármi infó új DLC-ről? Eléggé hallgatnak

-
Darth_Revan
veterán
Nah nem rég értem végig a játékon, kíváncsi voltam több variációra is ezért visszatöltve a mentést 2x is végigvittem

-Mindkét alkalommal Legion ment a csőbe
-Első alkalommal 1. csapatot Miranda, 2. csapatot Garrus vezette, Zaeed-et küldtem vissza, Samara volt aki a pajzsot csinálta, végső csatába pedig Talit és Garrust vittem -> Miranda nem élte túl a tűzharcot
-Második alkalommal minden csapatot Miranda vezetett, Jacob ment vissza, Jack csinálta a pajzsot és végső harcra Talit+Kasumit vittem -> mindenki túlélte

Mind két alkalommal jó voltam és nem hallgattam az Illusive Man-re, 3.jára gonosz leszek és hallgatok rá

Le vagyok nyűgözve mennyi döntést megjegyzett az előző rész mentéseiből. Kicsit hezitáltam az elején, mert "csak" singlerplayer meg, hogy sokszor a 2. része valaminek gyengébb mint az 1. rész...viszont most hogy végigértem mondhatom, hogy simán megéri azt a 7 990 Ft-ot. Voltak benne apróságok amik nem tetszettek, pl Meko-val nem lehet rohangálni a bolygó felszínén, a bányászat is picit unalmas lett a vége felé meg az se tetszett, hogy a Citadellt ennyire leegyszerűsítették...de ezeket beleszámolva is bőven túlszárnyalta az 1. részt nálam! Volt benne sok akció, remek átvezetők, kitűnő story és jó poénok, Joker megmosolyogtatott néha meg az is vicces volt amikor Garrus megjegyezte a Citadellen, hogy hiányoznak neki a liftek, mert jókat beszélgettünk benne
Ráadásul szinkronszínészekből is sikerült jó pár nagy nevet leszerződtetni.Remélem kitalálnak jó pár DLC-t, mert 2012 messze van a következő részig

Remélem a következő részben
-(ha tényleg igaz a) multiplayer miatt nem lesz rövidebb a singler player rész
-az ME2-vel ellentétben akivel összejöttem ME2-ben azzal a 3-ban tudom folytatni jó kis story mellett (jelen esetben Tali-val)
-nem kell a 0ról összeszedni a csapatot...1x még oké, de kicsit gáz lenne ha megint eljátszanák, hogy szétmegy a csapat
-remélem végre 2 év alatt kitalálják hogy nézzen ki Tali és nem csak a sisakja hátulját mutatják
Nehéz lesz a 3. részt kivárni, de megint azt fogom csinálni mint a 2. rész előtt, nem nézek meg 1 trailert sem, most megnézve őket rengeteg poént lelőnek

u.i.: a Rachni királynő azt üzente, hogy mellettem lesznek majd a nagy harcban hálából, hogy megmentettem őket ME1-ben...már a ME3-ra gondoltak itt?
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Spórolós topik
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Hobby elektronika
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen , Használt karcmentes, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest