Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- thesound: Segítőkészség
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
hmm, most hogy mondod valami hasonló mintha az előző részben is lett volna. mindenesetre szerintem elég ocsmányan hat
most hirtelen nem tudom kit kéne keresni, de általában egyszerű ráakadni a személyre. rohangálj körbe, és keress olyasvalakit akivel most lehet beszélni (amikor nem volt meg az adat nyilván nem engedte). nekem zavarónak tűnik a magyar felirat, lehet változtatni a menüben? collectors editionra pályázok én is, de ha csak magyarul lehet játszani kihagyom
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Mass Effect 2
Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Assetto Corsa EVO
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3080 , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga GEN 9/14"WUXGA /2-in-1/Ultra 7/165U vPro/32GB/512GBB SSD/ÚJ/GARANCIA
- www.olcsogamerpc.hu - V055 - DDR4 - INTEL i5-14400F - 16GB RAM - RTX 5060 - 1TB SSD - HITELRE IS!
- www.olcsogamerpc.hu - V051 - DDR4 - INTEL i5-12400F - 16GB RAM - RTX 5060 - 1TB SSD - HITELRE IS!
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
most hirtelen nem tudom kit kéne keresni, de általában egyszerű ráakadni a személyre. rohangálj körbe, és keress olyasvalakit akivel most lehet beszélni (amikor nem volt meg az adat nyilván nem engedte). nekem zavarónak tűnik a magyar felirat, lehet változtatni a menüben? collectors editionra pályázok én is, de ha csak magyarul lehet játszani kihagyom