Új hozzászólás Aktív témák

• wednesday

őstag

Sikeresen végére értem a játéknak, nagyszerű volt. :R

SPOLIER
    Mindenki életben maradt, mindenkire tudtam hatni. Úgy vettem észre az első részben számít, milyen befolyásolási szintet értünk el anno. Már a kezdetektől fogva, meg tudtam dumálni mindenkit. Paragonra gyúrtam az első részben is és itt is. Nagy dilemmákat nem kellett hozni, minden helyzetből jól ki lehet jönni. Azt hittem a Tali küldetésénél a rezegni fog a léc, hogy vagy az apját ismerjük el bűnösnek vagy őt. De szerencsére ezek a kék szövegek mindig kimentenek. :D

Jó volt ez a rész, bár kicsit érdekes volt a felépítése. Az elején meg a végén éreztük a tétet, hogy mivel is kell megküzdenünk. Az idő legnagyobb részét a beszervezések és a lojalitás megszerzése tette ki, mellette nagyon apró kis küldetések. Mikor elérkeztem a végjátékhoz akkor szembesültem vele, hogy itt egy nagy ellenséggel is meg kell küzdeni ám. :)

Ezzel csak azt akartam mondani, remélem a 3. részben nagyobb hangsúlyt kap a játékban a Reaper/pusztítók/kaszások :D elleni harc. Persze élveztem a karakterekkel a beszélgetést, a megismerésüket is. stb. Csak olyan fura volt számomra, mintha maga a "fő cél" kicsit háttérbe szorult volna. De természetesen ettől függetlenül nagyon tetszett a játék.

Új hozzászólás Aktív témák