- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Sikeresen végére értem a játéknak, nagyszerű volt.

SPOLIER
Mindenki életben maradt, mindenkire tudtam hatni. Úgy vettem észre az első részben számít, milyen befolyásolási szintet értünk el anno. Már a kezdetektől fogva, meg tudtam dumálni mindenkit. Paragonra gyúrtam az első részben is és itt is. Nagy dilemmákat nem kellett hozni, minden helyzetből jól ki lehet jönni. Azt hittem a Tali küldetésénél a rezegni fog a léc, hogy vagy az apját ismerjük el bűnösnek vagy őt. De szerencsére ezek a kék szövegek mindig kimentenek.
Jó volt ez a rész, bár kicsit érdekes volt a felépítése. Az elején meg a végén éreztük a tétet, hogy mivel is kell megküzdenünk. Az idő legnagyobb részét a beszervezések és a lojalitás megszerzése tette ki, mellette nagyon apró kis küldetések. Mikor elérkeztem a végjátékhoz akkor szembesültem vele, hogy itt egy nagy ellenséggel is meg kell küzdeni ám.

Ezzel csak azt akartam mondani, remélem a 3. részben nagyobb hangsúlyt kap a játékban a Reaper/pusztítók/kaszások
elleni harc. Persze élveztem a karakterekkel a beszélgetést, a megismerésüket is. stb. Csak olyan fura volt számomra, mintha maga a "fő cél" kicsit háttérbe szorult volna. De természetesen ettől függetlenül nagyon tetszett a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 FHD+ / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A1000 / IR FPR WS
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- Dobozos új MSI Katana 17 B13VFK-269 i7-13620H, RTX 4060, 1TB SSD, FHD 144Hz
- Dobozos ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED FHD+ AMD Ryzen 5 7535U 16GB /512SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest