- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi skaccok!

Az IFF-et mennyi ideig tart beszerelniük? Vagy valami egyéb feltételhez kötődik? Pl. az egyik DLC-s crew membert (Kosumit) nem szedtem fel, mert ott fagy a játék. Egészen pontosan kikapcsol a gép.
De tényleg. Ilyet még nem láttam. De csak ott, sehol máshol, és 15-ből 15-ször ugyanott, ahogy aktiválom a reklámoszlopot a dokknál. A logokban annyi van, hogy az ME2 lekresselt. Szal őt nem tudom megszerezni, ez okozhat gondot? Egyébként mindenki lojális már, mindent lefejlesztettem, amit lehetett, Talival összemelegedtünk, összeszedtem a Légiót is közben. Őt bekapcsoltam, dumálgattunk kicsit, de tovább nem szeretne velem beszélni, csak annyit mond, hogy épp egyezkedünk, vagy ilyesmi, és majd beszéljünk később. Azóta az elmúlt pár órában bányásztam, meg megcsináltam egy-két kisebb mellékküldit, de még mindig nincs betéve az IFF. Azt írják Wikian, hogy előre nem meghatározott idő alatt szerelik be. 
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Matematika topic
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs