- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Most így nyáron nekiálltam egy friss fullos végigjátszásnak (ME1 + DLCk -> import -> ME2 + DLCk).
Mivel szeretnék mindenkit hazahozni, viszont az első végigjátszáskor sem volt időm eleget csevegni vele és lojálissá tenni Legion-t, gondoltam most így a "disabled collector ship" után egy save game editorral bebiggyesztem őt a csapatba, és elcipem a quarianokhoz is, stb...
(*Azt olvastam, hogy már szinte a játék legelejétől -bőven az IFF előtt- ki vannak dolgozva a küldetésspecifikus mondandói. Ezek után szerintem nagyon rossz döntés voll ezt így a legvégére áttenni!)Próbálta már ezt valaki? Amitől félek, hogy:
- Mikor tényleg találkoznom kéne vele, akkor megbicsaklik majd a játék (*erről nem szólt az a szöveg), és fagyás/kiakadás/sérült mentés, stb...
- Ha a fenti aggály miatt az IFF küldetés előtt kirántom az editorral, akkor "resetelődik", vagyis megint csak nem lesz kész a loyality küldetése a játék végére (napersze hacsak megint elő nem veszem az editort, de...)Amúgy kicsit csalódások számomra ezek az utolsó DLC-k.
A Shadow Broker-nek van némi értelme így menet közben (fél-egy évvel a végigjátszás után külön bepótolni nem láttam értelmét), csak az a baj, hogy mégis a legelső végigjátszáskor lett volna az igazi, #valahogy most sem érződik a játék szerves részének# (egyetlen infót sem passzol le nekünk Liara...), és a régi csalódásom (az elvágott szál) is megmarad még emlékként...
Az Arrival pedig egyáltalán nincs a helyén így menet közben végigjátszva sem (utólag gáz is lett volna ha megjelenik hologrammként a halott collector general...), semmi kihatása nincs a játékra, és magában is vicces egy kicsit.Szerintem erősen megtépázták az ME2-t ezzel, hogy ilyesmiket kivágtak belőle, mint a Shadow Broker, hogy később DLC-ként adhassák el. Még az a taktika sem igazán jött volna be, ha mostanáig várok a végigjátszással#.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- iKing.hu Samsung Galaxy Z Flip3 5G 8/256GB Black használt 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs