Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Most így nyáron nekiálltam egy friss fullos végigjátszásnak (ME1 + DLCk -> import -> ME2 + DLCk).
Mivel szeretnék mindenkit hazahozni, viszont az első végigjátszáskor sem volt időm eleget csevegni vele és lojálissá tenni Legion-t, gondoltam most így a "disabled collector ship" után egy save game editorral bebiggyesztem őt a csapatba, és elcipem a quarianokhoz is, stb...
(*Azt olvastam, hogy már szinte a játék legelejétől -bőven az IFF előtt- ki vannak dolgozva a küldetésspecifikus mondandói. Ezek után szerintem nagyon rossz döntés voll ezt így a legvégére áttenni!)Próbálta már ezt valaki? Amitől félek, hogy:
- Mikor tényleg találkoznom kéne vele, akkor megbicsaklik majd a játék (*erről nem szólt az a szöveg), és fagyás/kiakadás/sérült mentés, stb...
- Ha a fenti aggály miatt az IFF küldetés előtt kirántom az editorral, akkor "resetelődik", vagyis megint csak nem lesz kész a loyality küldetése a játék végére (napersze hacsak megint elő nem veszem az editort, de...)Amúgy kicsit csalódások számomra ezek az utolsó DLC-k.
A Shadow Broker-nek van némi értelme így menet közben (fél-egy évvel a végigjátszás után külön bepótolni nem láttam értelmét), csak az a baj, hogy mégis a legelső végigjátszáskor lett volna az igazi, #valahogy most sem érződik a játék szerves részének# (egyetlen infót sem passzol le nekünk Liara...), és a régi csalódásom (az elvágott szál) is megmarad még emlékként...
Az Arrival pedig egyáltalán nincs a helyén így menet közben végigjátszva sem (utólag gáz is lett volna ha megjelenik hologrammként a halott collector general...), semmi kihatása nincs a játékra, és magában is vicces egy kicsit.Szerintem erősen megtépázták az ME2-t ezzel, hogy ilyesmiket kivágtak belőle, mint a Shadow Broker, hogy később DLC-ként adhassák el. Még az a taktika sem igazán jött volna be, ha mostanáig várok a végigjátszással#.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 24GB White GDDR6X (ALZA GARI!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- MagyarLED! ZBook Fury 15 G7 15.6" IPS FHD, RTX 3000-6, i7-10850H, 32 / 1T NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest