- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
CygnusX
tag
Én is ma játszottam végig, 49 és fél óra (és csak 28 "és fél" szintig jutottam)

SPOILER
Nálam az öngyilkos küldetésnél "csak" Jacob halt meg, de nem tom miért...(őt küldtem az elején a szellőzőjáratba) pedig minden egyes csapattag lojális volt, még ő is. Rögtön azután, hogy kinyitom a 8. szelepet, vagy mit, és aztán egy teremben egyesülnek a csapatok, és megpróbálják becsukni a kaput, de az elakad, ő meg bekap egy találatot...nem tom hogy lehetne elejét venni...
Az már más kérdés, hogy a Normandy crew-ból csak Dr. Chakwas marad életben a saját hülyeségem miatt, mert a Normandy megtámadása után még megcsináltam az összes megmaradt mellékküldetést, meg talált küldetést, mielőtt átkeltem volna az Omega 4 relén,ami eltartott néhány óráig
Úgyhogy emiatt még egyszer újrakezdem, de már majd csak a 3. rész előtt pár héttel 
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 3D nyomtatás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hobby elektronika
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Workstation? Gamer PC? Netezős irodai konfig? YOU NAME IT!
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben, Bontatlan
- Eladó airpods 2 pro !
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Úgyhogy emiatt még egyszer újrakezdem, de már majd csak a 3. rész előtt pár héttel