- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Nah akkor látom te is elismered hogy simán lehet ott vmi gond.
Attol független hogy eddig lehet neked nem volt.
Nekem c-n xp,games,progik. (Ebböl böven jo lenne ha xpt+progikat visszaghostolhatnám.) A többin letöltések, zene, mentések, régi cuccok vegyesen.Nem. Akkor kapcsoltam be a gépet és akkor inditottam elöször a mass effectet.
Amugy szoktam nézni a futo folyamatokat mert a rendszert leterhelö virusokat pl észre lehet venni ugy hogy egy ismeretlen* folyamat használja 90%-ban a cpu-t vagy a memot. Ezt persze amugy is kiszurja az ember mert minden sokkal lassabb lesz. Meg egyébként is átszoktam néha futni hogy éppen mien folyamatok futnak.*Megtudom különbözteteni hogy ténylegesen virus lehet-e vagy rendszerfolyamat. Csak hogy ne legyek hülyének nézve a példám miatt.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újszerű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue független, 99% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Attol független hogy eddig lehet neked nem volt.