- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- thesound: Segítőkészség
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Írtam egy egész cikket korábban a témában: https://logout.hu/cikk/mass_effect_szeria_maximalis_grafikaval/mass_effect_1_engine_config.html?stext=mass%20effect - ezen az oldalán részleteztem a használt textúra felbontás felülbírálásokat. Akkoriban FXAA toolt használtam, de ez a reshade frankó mert játék közben állítható minden része. Van pár nagyon vicces post proces effekt, pl. az ASCII art.
Egy negatívumot tudok mondani a fenti módosításról, láttam két npc karaktert az egész játék során, akinek a szájába került valami piros fényforrás amitől világított a feje, meg Kaidenre nagyon rávilágított a konzol ami mellett áll a hajón. Szóval semmi komoly...
A játék legszebb része egyébként a bringing down the sky dlc aszteroidás küldetése, az van legjobban kidolgozva, ott érdemes tesztelni.
Most már az MUIU izé után nyilván nem lesz erre szükséged, bár én még nem próbáltam, de attól megírtam.

-
maajsz
senior tag
A MEUITM kb ilyen must have az első résznél, a reshade inkább opcionális, igaz a világítása nem a legjobb a játéknak a színek rendben vannak. Nekem kifejezetten nem is jönnek be a túlhozott színek ebben a részben, valahogy nem passzol az egészhez, nem úgy mint a 2-ben ami kívánja a reshadet mint egy falat kenyeret.
Új hozzászólás Aktív témák

- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Assetto Corsa EVO
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3080 , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga GEN 9/14"WUXGA /2-in-1/Ultra 7/165U vPro/32GB/512GBB SSD/ÚJ/GARANCIA
- www.olcsogamerpc.hu - V055 - DDR4 - INTEL i5-14400F - 16GB RAM - RTX 5060 - 1TB SSD - HITELRE IS!
- www.olcsogamerpc.hu - V051 - DDR4 - INTEL i5-12400F - 16GB RAM - RTX 5060 - 1TB SSD - HITELRE IS!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs