Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
SPOILERveszély...
nah én is leragadtam a Mass Effect előtt, így 5-6 óra játék után tudok is róla nyiltkozni. Én speciel nagyon vártam hogy megjelenjen, és mivel boxon nem ismertem, nem tudtam mire számítsak. sztem kicsit túl lett hype- olva az egész..Nem mondom, nekem is tetszik, de korántsem éreztem (eddig) hogy akkora mutatvány lenne. Amikor leszálltam a Therum-ra, az olyan mintha 1997-et írnánk, vagy mikor is volt az MDK?? kb az a szint grafikailag. Nem beszélve a Mako irányításáról. Förtelem. Az első élesebb harcnál, ahol kéne egy kis support a társaktól (a bányánál például) , egyből előjön, milyen gyenge az AI. Wrexnek egy lépcsőben sikerült elakadnia , és ott nyomatta a moonwalkert. Vannak idegesítő , logikátlan dolgok:
- miért nincs élet azon a bolygón, ahol laza kis páncélban tudok sétálgatni a felszínen és tele van nyersanyaggal?
- miért nem tudok mindenkivel beszélni ? miért a játék hívja fel a figyelmemet a fontos interakciókra?
- miért jelenik meg az inventoryban egy új tárgy , ha lelövök egy távoli , mondjuk repülő célpontot? Arcade-os nagyon.Sok ilyesmit nem értek benne...De tetszik, élvezem, jók a párbeszédek és tetszik ez a jellemfejlődés. Látszik hogy a Bioware tutira ment: mindenki talál benne valamit, ami megfogja. A sztori izgalmas és sok beszélgetésen érződik hogy nagyon nem mindegy, mit felelünk /kérdezünk. Kíváncsi vagyok, hogy változik az egész hangulata - mert egyelőre ez adja el nálam a játékot. Ja, és Wrex / Kaidan párossal toltam eddig. Most hogy megvan Liara is, lehet váltok a sunára... Nálam 8/10 a game.
Új hozzászólás Aktív témák

- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elden Ring
- CES 2026: DRAM nélküli csúcs-SSD-ket vizionál a Phison
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Steam topic
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest