Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
tehát, ha simán windowsban másolsz c-ről mondjuk a d-re akkor jó a sebesség, de ha már a fileszerverről másolsz akkor lassú? menniy olyankor a sebesség? nálam is ilyen filszerver van és én 4x-en szoktam róla közvetlenül dvd-t írni... lehet hogy nem 100 MBites a hálózatod, hanem csak 10...
-
detri
aktív tag
Nem, egy másik vinyóval van egy kábelen. És windows alatt nem olyan lassú, tehát az adatátvitellel nem lehet komoly baj.
Ezért gondoltam arra, hogy hátha van olyan program, ami a windows másolási 'technikáját' alkalmazza, de van benne skip all funkció, ha elakadna valami miatt. -
detri
aktív tag
Igen, helyi hálózaton van a gépem, csatlakozik a fájlszerverre, onnan kellene leszednem az anyagot.
Így más a téma? -
Az nem lehet, hogy egy kábelen van a vinyó vmi PIO-s eszközzel (régi CD-író pl.)?
-
detri
aktív tag
Sziasztok, valóban PIO módban van a ''Másodlagos IDE csatorna''. Akkor ez lehet a probléma? Egyébként az anyag egy Fájlszerverről jön, ahol samba fut, ő oldalán lehet probléma?
kösz mindenkinek!
detri -
tr00p3r
addikt
én is megnéztem a benti gépem, mert néha feltűnően lusta és lassú a 7200-es 80 GB seagate. hát azt írja az eszközkezelőben:
IDE ATAATAPI vezérlő:
Elsődleges IDE csatorna tulajdonságai
Speciális beállítások
0-ás számú eszköz
átviteli módja: ha rendelkezésre áll DMA
jelenlegi átviteli mód: PIO
az utóbbit hogy állítom át DMA-ra? BIOS? -
Kobe
veterán
50 Gb tot 10 óra alatt ? ez elég necces
-
detri
aktív tag
Sziasztok. Az a kínom, hogy elég nagy adathalmazt kellene kimentenem egy HDD-re, minden héten.
Ha elkezdem másolni simán windows alatt, az első másolási hibánál (100féle kínja lehet hogy miért nem tud másolni) elakad a szemét, nem lehet szkippelni a problémás fájl (fájlokat), nem tudom folytatni sem, gőzöm sincs hol járt.
Total ill. Windows commanderben tudok nyomni skip all -t, tökjó lenne, de olyan kib. lassú, hogy kb 50Gb -ot nem volt képes tegnap 10 óra alatt átmásolni (sőt, 48%-ig jutott csak).
Van valami olyan program, ami gyors, mint a windows alatti másolás, és van benne olyan hihetetlenül fejlett funkció, hogy skip all?
kösz,
detri
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest