- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frakk
tag
válasz
#65675776 #220 üzenetére
''Egy fegyver esetén szerintem a megjelenés a legkevésbé fontos, a használhatóság és a megbízhatóság a legfontosabb minden esetben, ehhez társul hadifegyvereknél az egyszerű gyárthatóság és az igénytelenség. A kinézet csak az olaszoknak mániája, érdemes megnézni a legújabb Beretta pisztolyokat.''
Ez azér szerintem nem igaz. A spektrumon(asszem) volt egy műsor az AK-ról, amiben maga kalasnyikov mondta, hogy amikor tervezte a fegyverét, nagyon fontos volt számára a kinézet, mindenképpen valami szépet akart alkotni. Szerintem sikerült neki. Bár első ránézésre az AK-nak nagyon hasonló alakja van az MP42-höz, szerintem mégis sokkal szebb, sőt kinézete alapján nekem az AK a kedvenc fegyóm(meg a Dragunov, de az eléggé hasonló). Ja, és közben az AK kb a világ legelterjedtebb fegyvere...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest