Hirdetés

Aktív témák

• ipgirl

tag

Holnap szenteste. Én el sem hiszem, hogy már megint....most volt karácsony, és most megint.....
    Olyan sok minden történt egy év alatt, hogy azt nehezen tudnám összegezni. Eddig /mivel még nincs vége az évenk/ annyit tudok mondani róla, hogy nagyon rosszul kezdődött ez az év, mert a nagypapám mostmár máshonnan gondoskodik rólunk, de ugyanakkor rengeteg pozitív dolog is történt. Olyan emberekkel találkoztam 2005-ben akiket már nagyon rég nem láttam; olyan dolgok történtek velem/velünk, amik egy örök életre szólnak /remélhetőleg :)/; és olyan dolgot tettünk a barátainkkal, amiket nem fogunk elfelejteni.

Szeretnék mindenkinek BÉKÉS, BOLDOG, SZERETETTELJES KARÁCSONYT KÍVÁNNI, és ne felejtsétek el, hogy sokan vannak, akiknek nem lehet szép karácsonyuk, sokan vannak, akiknek nem lesz semmi a fa alatt /vagy még karácsonyfájuk sem.../ és rengetegen vannak, akik nem a családdal, akik nagyon rossz körülmények között töltik a karácsonyt.Gondoljatok rájuk is...

Karácsonyok
    Tarné Lévay Pálma

Ó, ti fázó gyermek lelkek,
    csodát váró kisgyermekek;
    Gyertyácskákat gyújtogattok,
    karácsonyfát díszítgettek.
    Csodát váró kisgyermekek,
    magatokat áltatjátok;
    csodákat ti teremtetek
    gyújtogatva gyertyalángot.

De ti, fázó gyermeklelkek,
    csodákat csak teremtsetek:
    gyújtsatok csak sok kis lángot,
    melegítsék a világot.

pont most járkál egy hajléktalan itt a lakótelepen és karácsonyi dalokat játszik harmónikán. megjegyzem: nagyon szépan játszik :)

Aktív témák