Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
ipgirl
tag
végeztema vizsgáimmal, nem lett egy uvm sem, ami nálam ritkaságszámba megy, és 5re szigorlatoztam. szóval most azt hiszem jól teljestettem

meg is ünnepeltük
tegnapelőtt....aztán rossz éjszakaira szálltam föl barátnőmmel, aki vidéki. én tudtam, hogy az a busz is érinti az utcénkat, de eddig mindig a másikkal mentünk, most meg ez jött előbb, hát gondoltam fölszállunk rá, ugyis arra megy, amerre nekünk is jó. ülünk a buszon....hajnalban...és nézek ki az ablakon, majd ledermedek, mert azt sem tudtam hol vagyunk. gyorsan leszálltunk, és nagyon nagy mázlisták voltunk, mert pont ott szálltunk le, ahol kellett
csak éppen a másik irányból éritette az utcánkat, ugyhogy alkolos állapotban, hajnalban, gaalogolhattunk egy csomót....de a buszin is hozta a barátnőm a formáját. ült előttönk egy srác, akinek olyan nagy lyukú izé, valami fölbevalószerü volt a fölében, és egyszercsak megfogja a barátnőm a srác fülét: ezt a szart, hogy a francba tudod elviselni?
na jó...igy lehet hogy nem poén, de ott az volt 
meg hogy éjfélig ültünk egy helyen a városligetben, és rohantunk /10en/, hogy elérjük az utólsó földalattit, egy csoporttársam meg én Behappyvel még át tudtunk bújni az éppen lemenő rács alatt, de atöbbiek már nem, gy ők ottragadtak, és jöhettek taxival.
Tegnap megint iszoghattunk
és éjszakaival mentünk haza. nekem bérletem van, páromnak jegye. kérdezi mielőtt felszálltunk: ''szerinted lyukasszak jegyet?'', mondom sztem igen, mert akárhol jártam aznap a városban, mindenhol voltak ellenőrök. nem lyukaszuott. éllunk nagy nyugodtana csuklóban, vitatkozik két eber mögött9nk, már vagy 3 megállója, és akkor nézem: ellenőr volt....pontosan mellettünk. a busz másik végében is egy. mi meg nagy nyugodtan odamentünk aza jtóhoz, és leszálltunk, majdpedig elkezdtünk vitatkozni a buszmegállóban, hogy én megmondtam hogy ez lesz, miért nem kezelt, stb.....amikor is még mindig ott áll a busz, és mondom: menjünk vissza: visszaszálltunk...volna, de éngem bezárt az ajtó, párom meg kintragadt....én félug kint, félig bent. sikerült fölszállnunk, párom lekezelte a jegyet. két részeg meg a jegykezelő mellett szólt nekünk, hogy vannak ellenőrök. párom meg ittas állapotban: tudjuk, azért szálltunk le, deinkább visszaszálltunk jegyet kezelni
az ellenőrnek nem tőnt fel. az új felszállőkat mind ellenőrizte, büntette, tölunk meg nem is kértek semmit 
huh de sok uncsi dolgot irtam...
Aktív témák
- Robotporszívók
- Túra és kirándulás topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- Hálózati / IP kamera
- Gumi és felni topik
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1Év Garanciával!
- Samsung galaxy s21 ultra + watch 3
- Lenovo Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe gar
- Gigabyte G6X9MG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Full HD LED TV (UE32EH5300)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tegnapelőtt....aztán rossz éjszakaira szálltam föl barátnőmmel, aki vidéki. én tudtam, hogy az a busz is érinti az utcénkat, de eddig mindig a másikkal mentünk, most meg ez jött előbb, hát gondoltam fölszállunk rá, ugyis arra megy, amerre nekünk is jó. ülünk a buszon....hajnalban...és nézek ki az ablakon, majd ledermedek, mert azt sem tudtam hol vagyunk. gyorsan leszálltunk, és nagyon nagy mázlisták voltunk, mert pont ott szálltunk le, ahol kellett
na jó...igy lehet hogy nem poén, de ott az volt