Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuszinho
őstag
válasz
MrChris
üzenetére
Van különbség. Akit érdekel, meg is tudja nézni az oldalon, mert nagyon jól illusztrálva vannak a szerelések.
"Caution! The older versions of the Zuiko-OM 50/1.8 , 28/2.8 and 40/2.0 cannot use our standard OM Zuiko-Nikon Bayonet. You would have to use our special bayonet for these lenses. Please check the version of your lens comparing it with our instructions pictures."
-
szuszinho
őstag
Megtaláltam a szükséges adaptert, és egy jó kis leírást a szereléshez. Keresgélek még, mert 66 juró ez a bajonett

-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Van egy Olympus 50-es OM obim, amit nagy szeretettel használtam még a Panán. Szeretném használni Nikonon is. Érdemes hozzá adaptert (és milyet) vennem, vagy nézzek inkább M42-es obit + adaptert? Azzal tisztában vagyok, hogy végtelenem nem lesz.
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Helios 81H 50/2 objektívvel vannak tapasztalatok? Mi a difi az N, illetve a H jelölés között?
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Vettem egy Oly 50mm 1.8-at, és kaptam hozzá egy foto care auto 2x teleconvertert. A converter tiszta dzsuva. 3-3 kis csavart látok a két végén. Ha ezeket kicsavarom, nem fog darabokra hullani az egész? Gondoltam kitisztítom, ha már van egy ilyenem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fejhallgatós találkozó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- Hardcore café
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest