- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
szuszinho #11164 üzenetére
Na tessék, tálcán a megoldás! Soha sem próbáltam, de ha müxik, akkor nikonos manuálosoknak om obikhoz kötelező!
Fél miliméter a bázistáv különbség könnyen lehet hogy jó lesz hozzá. Ha meg már nem kell vissza lehet szerelni. A rekeszbeugrasztót meg belül ki lehet kötni, ha nem akarod nyomkorászni fotózáshoz.Rushmoon: kíváncsi lennék miért? Más OMeim is vannak majd összehasonlítom, bár ez nem garancia hogy mégis beszerelhető e.
-
Rapid136
őstag
válasz
szuszinho #9207 üzenetére
Milyen érzékelőméreten?
Ahogy a legtöbb obinál itt is van egy gyártási szórás, ki kell fogni a jobb darabokat. Meg kell venni és kipróbálgatni, ha nem jön be el kell adni. Majd akad másik.
Volt szörnyű rossz Jupiter9-em, el is adtam. Aztán véletlenül belefutottam egybe az meg baromi jó volt. Aztán vettünk ismerősnek egyet, az is jó volt, de az enyémnél láthatóan gyengébb.
Fullframe vázon használtam, aztán megszabadultam tőle mert ha nyitott rekesszel nem középre komponáltam a témát akkor nem volt éles. APS-C vagy m4/3 vázon ez kevésbé probléma, ott viszont az örvényes háttér meg levágódik. -
MrChris
nagyúr
válasz
szuszinho #7048 üzenetére
Az ilyen olcsó telekonverterektől ne várj sokat. Amik nálam megfordultak annyit rontottak lágyítottak a képen, hogy jobb eredményt adott ha nélküle készült képből lekroppoltam a felét. Az eredeti Olympus 2x-ező hozott valódi pluszt, csak az elég drága.
Meg ugye azt az 1.8-as obit 2.8-ra kell legalább rekeszelni, hogy elfogadhatóvá mérséklődjön a lágyulás, ami még a telekonverter miatt további fényt veszít. Összesen 2 fényértéknyit azaz mintha 5.6-os lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - GYÁRI GARI
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) -Újszerű-
- Dji Osmo Pocket 3 kamera 2026.06.19. jótállással
- Új, bontatlan dobozos Insta X4 akciókamera 2 év garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest