Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz
El Joe
üzenetére
Milcen használtam, szerethető objektív.
Nekem kicsit sok volt az 1m közelpontja, nyitva erősen volt CA.
De ár/értékben nagyon jó obi, ha nem zavar az AF hiánya.
Ja, én viszonylag sokáig árultam az enyém. Bár az Rokinon volt és nem mostani darab.
Én - szerintem - ár alatt adtam el, ha jól rémlik 58 körül... de ha zsír új és patent darab, akkor lehet érte kérni többet is.
-
faki_
senior tag
válasz
El Joe
üzenetére
Jó eséllyel csak koszos, amit pár ezer forintért kitisztítanak. Típushibája, valahol említették, hogy gyakorlatilag nem igazán van olyan példány amit ne szedtek volna szét ez miatt és jól működik. Nemrég volt ilyenem "véletlenül", de nekem a Fuji 35/1.4 mellet érdektelen, kb. 1 nap alatt elvitték 30-ért lassuló blendével (kissé túl van értékelve, 40e körül szokták hirdetni). Képminősége bőven átlagon felüli és nagyon kicsi a közelpontja, a leképezése majdnem 1:2. Szóval nem egy átlagos objektív, ha ez a gyújtótáv neked jó, akkor örök darab lehet.
Csurgó László és Komáromi Domonkos neve szokott felmerülni objektívek javítása, tisztítása kapcsán, mindkettővel vegyesek a tapasztalataim. Kalocsay Károly talán a Soósban szokott "rendelni". Mindegyikük népszerű és várólistás általában. Ha ilyenre kerülne a dolog, nekem az Opticam lenne az első, ahol rápróbálnék. A szerelő/műszerész nevét nem tudom és csak egy szűrőmenet javításával voltam ott régen, de nagyon korrektek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest