Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- bitpork: 2025, zárás
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Ilyen takumart volt alkalmam használni, nem tudom, hogy csak én fogtam-e ki egy gyenge példányt, de elég lágy volt a képe, ugyanakkor ugyanazon a vázon mellette próbálgattam egy pentacon 135mm f2.8-at is, az sem a világ legélesebb üvege, de azért sokkal jobbnak tűnt

MrChris: no igen az om üvegeket kifelejtettem
az egyiktől pedig anno leesett az állam sample képek láttán, de már nem tudom melyik volt az, talán 100mm f2
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Óra topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

az egyiktől pedig anno leesett az állam sample képek láttán, de már nem tudom melyik volt az, talán 100mm f2