Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Ketogén étrend
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- Aweriot: Cloudflare és mi
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Jah bocs, akkor kísérletezz velük nyugodtan
Rajzolatra sok régi cucc hozza azt, amit a mostani többszázezresek, főleg a fixek, csak hát beugróblende nuku, zoom nuku, AF nuku, VR...ehhe jó vicc, végtelen fókusz vagy nincs, vagy csak a szép rajzolat árán van szóval istenigazából csak az áruk vagy az eszmei értékük miatt érdemes játszani velük, amúgy nem jobbak csak olcsóbbak. Ha nem zavar az a rakás dolog amiről le kell mondani ezért, akkor hajrá. Nekem is van 5db M42-esem, ebből 3-mal nagyon elégedett vagyok, sőt, tátom a számat, hogy milyen szépen rajzolnak (Pentacon 4/200, Jupiter-37A 135mm, Zenitar 16mm Fisheye). De azért az AF és a beugróblende hiányát sokszor érzem. Ez volt óccsó
Majd veszek AF-est, ha lesz rá pénzem. Addig meg jóez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM
- Nikon felszerelés - D750, Z6, 24-70, 70-200, Godox vaku, távvezérlő
- Canon RF 70-200mm f/2.8 L IS USM objektív - Újszerű -
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rajzolatra sok régi cucc hozza azt, amit a mostani többszázezresek, főleg a fixek, csak hát beugróblende nuku, zoom nuku, AF nuku, VR...ehhe jó vicc, végtelen fókusz vagy nincs, vagy csak a szép rajzolat árán van szóval istenigazából csak az áruk vagy az eszmei értékük miatt érdemes játszani velük, amúgy nem jobbak csak olcsóbbak. Ha nem zavar az a rakás dolog amiről le kell mondani ezért, akkor hajrá. Nekem is van 5db M42-esem, ebből 3-mal nagyon elégedett vagyok, sőt, tátom a számat, hogy milyen szépen rajzolnak (Pentacon 4/200, Jupiter-37A 135mm, Zenitar 16mm Fisheye). De azért az AF és a beugróblende hiányát sokszor érzem. Ez volt óccsó