Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- CinemaVision plugin ismertető a Kodihoz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Ez egy 3mm-es csavar, vagyis M3-as és 1,5mm-es a belevaló imbuszkulcs.
Sajnos ilyen pontosan belevaló méretű imbuszkulcsot valamiért ritkán kapni, hanem csak olyat ami belemegy és éppen megfogja, elég gyanús hogy az 1,27 az ami éppen megfogja, de nem épp pontosan illeszkedik. Az 1,81mm-es szerintem nem metrikus méretűhöz való. Nekem van egy szerszámom (intonáló tű) amibe rendszeresen kell ilyen 1,5-ös kulcs és amit itthon vettem mind idővel tönkrement, vagy 1,27-es volt. Aztán rááldoztam és vettem külhonból jó minőségűt.
Magát a hernyócsavart lehet kapni ilyen méretben és ilyen fejjel, tehát ha rengeteget állítanádés tönkremenne akkor is pótolható, max a kiszedésével kicsit el kell játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Battlefield 6
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel topik
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest