Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
MC Pite #4139 üzenetére
Néztem ezeket a képeidet, és szerintem 1-2 képen eleve rosz helyen van a fókusz a manuális üvegeknél. Ráadásul ennyire nem csinálnak lágy rajzolatokat ezek az obik. Planarral még nem találkoztam sajnos, jupival sem, de vele sem láttam még ennyire lágy képeket. A nyitott rekeszes jupival csinált képen meg szerintem egyértelműen rosz a fókusz. A pentacon 135/2,8 obi nekem is van, f2.8 rekeszen egy kicsit tényleg lágy, de ha ilyen kis méretre 1280x...-re méretezem le, akkor is élesebb képet kapok mint amit te raktál fel f4 rekeszen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elite: Dangerous
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Könyvajánló
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest