- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
MC Pite #4134 üzenetére
Régebben én is sokat szemezgettem azzal a jupival(9), rengeteg képet megnéztem vele. Szerintem ennyire nem lehet taknyos. Bár az is igaz, hogy lehet találni ilyen lágy képeket is. De ahogy elnéztem azok egy régi verziójú alu színű változattal készültek. Már nem találom azt a fórumot ahol kivesézik a témát, de kb. annyira jutottak, hogy talán van bennük elég sok (széria)hibás darab. Nem tudom, még mindig benne van a listámban ez az obi, néha azonnal meg akarom venni, néha meg elbizonytalanodom amikor ilyen képeket látok. Az a bosszantó, hogy van olyan köztük ami nyitva is rendesen karcol, de sokan vannak akik panaszkodnak a lágyságra. Nehéz döntés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Everest / AIDA64 topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Silent Hill f teszt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest