- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
HollyBoni #3348 üzenetére
Nekem egy 70-210-es F3,5-ös Tokinám van, hasonló kialakítású (Vivitar series 1 ver 2[link]) Én nagyon meg vagyok elégedve vele, 15 ezerért vettem, fókusz meg zoom megy mint a vaj, festése kinézete újszerű és a képminőségével sincs különösebb gondom. Ezt itt a Margit szigeten lőttem vele 210-en és 3,5-ös rekesszel. Az a lilás meg zöldes elszíneződés (kromatikus aberráció a neve?) pl itt a fák ágain, az mondjuk elég sok szokott lenni, azt kb ennyire tudtam javítani, de csomó helyzetben egyáltalán nem látszik. Ha kiváncsi vagy feltölthetem az eredetit is, csak egy kis kontrasztot emeltem a képen, aztán kb ennyi. Egyébként, hogy az objektívnek van e bármi köze az általad írt 80-200-hoz arról fogalmam sincs, lehet semmi.
Meg ettől a képtől [link] az összes ezzel az obival készült, a Budapest Árpád hidasok, a szörfös meg a kutyások
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged