Hirdetés
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Azt is mondtam, ha 10 ezer alatt lesz a Sony A7 kit, (es ez a 10990-750 mar majdnem kevesebb!) akkor tuti megveszem, de olyan gyorsan valtoznak az ember prioritasai... Elkepeszto.
Ezt a Pentax Cosmicar C60607KP-t mashol RICOH FL-HC0612A-VG-nek hivjak, es a tesztek alapjan egeszen jo lehet. Lattam vele tesztet MFT-n is, de ott a pixelsuruseg kisebb, mint a Nikon 1-en. Mostmar csak talalni kene jo aron egy hasznaltat.
Illetve, amit meg most talaltam, az a Rainbow H 6mm F:1.2 CS. Esetleg ezzel van valakinek valamilyen tapasztalta? Felve kerdezem ugye, mert ti legalabb MFT-t hasznaltok, ugye...
Illetve, rendelt mar valaki Israel-bol? Megbizhato az? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest