Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
macskajancsi
üzenetére
Szervusz!
Bocsi! Elkerülte a figyelmemet. Én a HongKongi piacról vettem. Tehát monthatni kinai után gyártott "vacak" ( [link] pont ezt vettem). De valójánan nem az! A K10D-be gond nélkül beraktam és működik. Azóta is elégedett vagyok vele. Bár ha most vennék akkor nem a 45°os dupla tőrésüt (pl.: nem [link] ilyet) vennék, hanem olyat amiben szimpla 180°os törés van (pl.: [link] ilyet)!
Üdv!
-
1010
őstag
válasz
macskajancsi
üzenetére
te mit akarsz kerdezni mert 500x belinkeled ezt a kerdest ami egy ujabb kerdes de mire azt nem tudom.....es mar az 5embernek kb.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo / Akciókamera / VLOG kamera - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Nikon D850 gépváz + MB-D18 portrémarkolat
- Nikon Z50 váz + Nikkor Z 16-50mm VR KIT
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest