- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mega Bass
tag
válasz
masterful87 #12353 üzenetére
Igen szerintem is a Sony A7 és társai az FF-es manuálozók jövője. Jelenleg egy Canon 5D-t nyúzok, gyári mattüvegre lett cserélve az eredeti, ez nagy segítség a fókuszálásnál.Viszont az idő eljárt felette ezt be kell ismerni. Hispan szaktárssal maximálisan egyetértek a FF-hez ragaszkodásával ezért is van még ez az öreg masinám.
Sonyban gondolkodom de inkább az A7 II-es lesz majd. Nézelődtem az ebay-en egy írországi bolt egész jó áron adja a zsír új portékát. Persze még így is sem olcsó, kell még rá spórolni viszont nem annyira pofátlanul drága mint a hazai forgalmazóknál.
-
80hun
addikt
válasz
A sima A7-re felejtős a gyors AF EF obikkal.. Egy-két kivétel van csak Sigma ART+MC11 párossal.
Ha gyors AF-et akarsz akkor A7II. +MC11 v Metabones IV.
A Viltrox III még elég jó A7ii-n az occo kínai adapterek közűl , viszont én elvből nem használok ilyen gagyikat mert ha elszál benne valami hazavághatja a vázam , de ez egyéni hülyeségem -
DrojDtroll
veterán
válasz
nekem is kb ugyan ez a felállás
a7-et szeretnék venni kb decemberben lesz meg
nagyon tetszenek az újabb eos filmes fényképezők szóval ef obiparkot építenék
szóval engem is érdekelne az af teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Magyar az űrben
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 380 / 4200 expoval )
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Nikon ) -Újszerű-
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged