Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
Mega Bass
üzenetére
Ahogy Rapid136 is írja, rendesebb távmérős gépekhez gyártott obik passzolnának igazán az A7-hez. Ettől még én is slr obikkal használnám mert az van
Helyedben inkább az obikat cserélgetném le jobbakra, azok ára úgy is csak egyre feljebb mennek, vázaké meg le. A7II-vel elvileg lehet AF-ni egy speciális adapterrel, ez most nekem marhára tetszik. Elterjedt bajonettekre mindössze 70 dodó.Viszont ha szerinted jobb képe van az 5D-nek az számomra azt jelenti, hogy nagyon hozzászoktál a színvilágához, ami komoly probléma tud lenni, bármennyire is jobb egy új váz. Én így voltam mikor 5 év után gépet váltottam jobb szenzorosokra. Nagyon hozzászoktam az előzőhöz és marhára nem jöttek be az újak. Most visszapróbálva a régi gépemre látom a képi színi hibáit ez megnyugtat
a régi gyengébb. -
Rapid136
őstag
válasz
Mega Bass
üzenetére
Hát a Sony új FF érzékelőjével szerintem köszönő viszonyban sincs se az 5D, se a II :-)
Pl. a távmérős m39-es obikkal nagyon kompakt tud lenni az A7 simán lehet vele feltűnés nélkül fotózni, akár felemelve, akár a deréktájból az LCD-n. Éjszaka iso6400-on simán lehet 1/60-125-öt nyomni a Jupiter3-mal.
Esti sétához ideális, egy tükrös vázat 3x meggondol az ember :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Helyedben inkább az obikat cserélgetném le jobbakra, azok ára úgy is csak egyre feljebb mennek, vázaké meg le. A7II-vel elvileg lehet AF-ni egy
a régi gyengébb.