Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sanya: Jellyfin kliens telepítése samsung tizen rendszerű tévére
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matska
senior tag
válasz
tvamos
üzenetére
Engem általában hidegen hagy, hogy ki mi miért ad el. A kérdés az állapot, és hogy meg tudunk egyezni az árban, vagy sem.
Nemrég láttam A7-et 90.000 expóval. Az soknak számít egy ilyen gépnél? Én mondjuk a harmadát lőttem egy év alatt, pedig úgy érzem nincs nagyon időm fotózni.
-
Rapid136
őstag
válasz
tvamos
üzenetére
Mindenhol előfordul hogy valaki rájön mégse jön be a szett, mert visszasirja a korábbi rendszert. Vagy épp anyagi problémái vannak, amikor volt pénz megvette, aztán elmúlt a jólét.
Az egyik glamour fotós komplett A7rII szettet árult ki, benne 1,8/55, 16-35mm meg egy halom tartozék. Egy hónapig játszott vele, Németországból hozta, én egy gyári akkut és töltőt vettem tőle 10-10000 Ft-ért.
Az 1,8/55 és a Heliar is olyan volt hogy megláttam a hirdetést és lecsaptam rájuk. Ilyen obiknál nem lehet molyolni, mert másodpercek alatt elviszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 256-512-1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest