- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matska
senior tag
válasz
tvamos #11718 üzenetére
Engem általában hidegen hagy, hogy ki mi miért ad el. A kérdés az állapot, és hogy meg tudunk egyezni az árban, vagy sem.
Nemrég láttam A7-et 90.000 expóval. Az soknak számít egy ilyen gépnél? Én mondjuk a harmadát lőttem egy év alatt, pedig úgy érzem nincs nagyon időm fotózni.
-
Rapid136
őstag
válasz
tvamos #11718 üzenetére
Mindenhol előfordul hogy valaki rájön mégse jön be a szett, mert visszasirja a korábbi rendszert. Vagy épp anyagi problémái vannak, amikor volt pénz megvette, aztán elmúlt a jólét.
Az egyik glamour fotós komplett A7rII szettet árult ki, benne 1,8/55, 16-35mm meg egy halom tartozék. Egy hónapig játszott vele, Németországból hozta, én egy gyári akkut és töltőt vettem tőle 10-10000 Ft-ért.
Az 1,8/55 és a Heliar is olyan volt hogy megláttam a hirdetést és lecsaptam rájuk. Ilyen obiknál nem lehet molyolni, mert másodpercek alatt elviszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Könyvajánló
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Kerékpársportok
- Medence topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged