Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
válasz
fattyu
üzenetére
Nagyon bitang, egyszerűen fantasztikus a karaktere... Ez az AEJ (vagy AEG, nem tudom, a lényeg, hogy a korábbi ) verzió amúgy.
Nem indiszkrét a kérdés: 57 pénz volt szállítással együtt - egy pécsi kollégától vásároltam ebayen
Az ML 28-nak így mennie kellett, de szerencsére az új tulajdonosa nagyon elégedett vele. Az sem egy rossz obi ám...Állítólag ugye az ML 28 és az ML 35-ös "Yashi-k" egyeznek a legjobban optikailag a Zeiss testvérekkel - sajnos nem tudtam a két 28-ast letesztelni, mert mire az egyik jött, a másik már nem volt meg. De lőttem párat a 35-össel, és a 28-as Distagon képe mellé téve azt kell mondjam, bizony nincs szégyenkezni valója!
(Viszont most már valaki megvehetné a makrókihuzatomat az ML 50/1.4-gyel, hogy bevételem is legyen végre...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Hardcore café
- Direct One (műholdas és online TV)
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Lexus, Toyota topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- BestBuy topik
- Anime filmek és sorozatok
- Jövedelem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Azért ennyivel nem lehet jobb. Ok, ez utóbbinak megvan a doboza, Zeiss zertifikát, stb...
Nagyon bitang, egyszerűen fantasztikus a karaktere... Ez az AEJ (vagy AEG, nem tudom, a lényeg, hogy a korábbi ) verzió amúgy.
)