Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
a g1-et már használtam egyszer. egy fotózásra elhozta haverom minolta minolta 1.2 100mm obival. Nagyon tetszik a képe. először azt is szerettem volna. de ahogy megláttam a P1-et belezúgtam Én is

Nem tudom a keresőt mennyire hiányolnám, eléggé hozzá vagyok szokva. De itt a hordozhatóság is előny lenne, mert pl felcsavarnám az egyik nokkort rá és ott figyelne a táskában mindig. a sonyk nem tudom milyen árban vannak, egy ismerősöm most vett nex 5-öst. Ő nagyon dicsérte. de ér annyival többet ...?
köszi a válaszokat.

-
Elektrosokk
veterán
sziasztok.
kedvet kaptam egy másodhéphez ami szinte mindig Nálam lenne. amit kinéztem olympus EP1, panaG1, vagy sony Nex. video nem érdekel. melyik a leginkább ideálisabb ha manuális obit is használnék néha ? főleg Nikonok vannak. abból van af is, de pl van miolta lencsém is..
köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest