- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Oké, köszi! Arch témában még az EndeavourOS, amit dicsérnek distrowatch-on, hogy stabilabb és gyorsabban reagál a csapat a bugokra, de a Manjaro nevét régóta ismerem, aztán valahogy összekötöm a stabilitással, ha valaki régóta a piacon van. Mondjuk Ubuntunál ezt pont bebuktam. :-)
-
Pista0001
addikt
Néhány napja? Április óta halott volt a topik
A KDE partition manager. szerintem is jó holmi, nem volt még, amit ne oldott volna meg.
Remélem, azért vannak lemaradva a frissítésekkel, mert alaposan tesztelnek. Ezt látszik megerősíteni, hogy pár év alatt nem volt komoly bug. Legalábbis olyan nem, amit terminálból ne lehetett volna megoldani.
Ha jelez, hogy van frissítés, jellemzően telepítem én is azonnal. Sokkal kevesebbet kell a Manjarot hegeszteni, mint a Chakrát kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forrmell.enn
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest