Hirdetés
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Oké, köszi! Arch témában még az EndeavourOS, amit dicsérnek distrowatch-on, hogy stabilabb és gyorsabban reagál a csapat a bugokra, de a Manjaro nevét régóta ismerem, aztán valahogy összekötöm a stabilitással, ha valaki régóta a piacon van. Mondjuk Ubuntunál ezt pont bebuktam. :-)
-
Pista0001
addikt
Néhány napja? Április óta halott volt a topik
A KDE partition manager. szerintem is jó holmi, nem volt még, amit ne oldott volna meg.
Remélem, azért vannak lemaradva a frissítésekkel, mert alaposan tesztelnek. Ezt látszik megerősíteni, hogy pár év alatt nem volt komoly bug. Legalábbis olyan nem, amit terminálból ne lehetett volna megoldani.
Ha jelez, hogy van frissítés, jellemzően telepítem én is azonnal. Sokkal kevesebbet kell a Manjarot hegeszteni, mint a Chakrát kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest