- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Lauterbrunnen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
inf3rno #1617 üzenetére
Közben betettem a meghajtót fstabba, szépen mountolja indításkor.
Ha valakinek ugyanez kellene:
sudo blkid
-> /dev/nvme0n1p1: LABEL="hynix" UUID="{az-azonosito}" UUID_SUB="..." BLOCK_SIZE="4096" TYPE="btrfs" PARTUUID="..."
/etc/fstab
UUID={az-azonosito} /run/media/{user}/hynix/ btrfs defaults,noatime 0 0Nézegettem a mount options-t btrfs-hez, de úgy találtam, hogy nem kell semmi extra, mert jók az alapbeállításai többnyire, a tömörítés, vagy hogy max sebességgel működjön nekem most nem fontos.
-
Petya XT
senior tag
válasz
inf3rno #1617 üzenetére
Én meguntam vele a vacakolást az fstabbal, beállítások, eltávolítható eszközöknél állítottam be mindent. Ez nem működik nálad?
Egyszer bekérte a jelszót( két lemezről van szó), azóta felcsatolja indításkor. Meg talán régebben jártam úgy egyszer, hogy csak a Gnome-Disks-el tudtam megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest