Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs rajta, vagyis van de az nem a tápellátás, 3 állása van, a bemenetet választom ki vele.
USB, koax vagy optikai.
Külső tápcsatlakozó van rajta de nem használom, a géppel együtt éled, az usb-n kapja a tápöt.
Hazaérek futok még pár kört ahogyan leírtad, megnézem mégegyszer a beállításokatEgy bkercso féle kisdac ha hallottál már róla.
Pár éve vettem itt a PH-n, egy bkercso nevű tag árulja, ő csinálja a panelt.
A régi P3-Soundblaster egész jó volt de az újak, mindegy hogy mini pc vagy laptop, némelyek iszonyúan szarul szólnak, ezért vettem egy ilyen külsőt, ennek már egész jó hangja van.
13 éves korom óta zene és hifibolond vagyok. nem a divatos 5.1 meg 7.1 meg 15.2
hanem csak sztereo de abból a jó minőség. Sajna az évek során lejjebb adtam anyagi okokból, az MC hangszedős bakelit meg az igen nívós cuccom eladósorba került, maradt egy középszerű hangdobozpár meg egy hasonló végfok de ezen is kitűnően átjön, milyen borzalmas némelyik hangforrás.
na de nem offolok tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- LENOVO ThinkPad T14 Gen 2i - i7-1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hanem csak sztereo de abból a jó minőség. Sajna az évek során lejjebb adtam anyagi okokból, az MC hangszedős bakelit meg az igen nívós cuccom eladósorba került, maradt egy középszerű hangdobozpár meg egy hasonló végfok de ezen is kitűnően átjön, milyen borzalmas némelyik hangforrás.