Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm a választ.
A monitor kikapcsolás-bekapcsolás, és ezután a hdmi hangkimenet eltűnésére esetleg valakinek valami tippje?
Ez biztosan nem Manjaro bug, az eddigi Mint18 és Mint 19 pontosan ugyanezt csinálta, megoldást nem találtam.
Vagyis Mint alatt valószínű mások is bajlódnak ezzel mert arra találtam egy a panelra tehető segédappot, [Indicator Sound Switcher] , arra kattintva megjelenik minden kimenet és ott a hdmi katt és helyreáll. Manjaro alatt nem hinném hogy működne.Az Opera böngészőm is minden Linux alatt kisképernyővel indít, 100 féle ajánlott állítgatást próbáltam, nem sikerül hogy teljes képernyővel induljon.
Mégegy, Manjaro Plasma KDE, Dolphin,
napok óta keresem hol lehet beállítani hogy 2 kattintás legyen a nyitás, ne 1.
Lehet béna vagyok, de se a KDE, sem a fájlkezelő, sem az egér beállításokba nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest