Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- aquark: Zsebszámológépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm a választ.
A monitor kikapcsolás-bekapcsolás, és ezután a hdmi hangkimenet eltűnésére esetleg valakinek valami tippje?
Ez biztosan nem Manjaro bug, az eddigi Mint18 és Mint 19 pontosan ugyanezt csinálta, megoldást nem találtam.
Vagyis Mint alatt valószínű mások is bajlódnak ezzel mert arra találtam egy a panelra tehető segédappot, [Indicator Sound Switcher] , arra kattintva megjelenik minden kimenet és ott a hdmi katt és helyreáll. Manjaro alatt nem hinném hogy működne.Az Opera böngészőm is minden Linux alatt kisképernyővel indít, 100 féle ajánlott állítgatást próbáltam, nem sikerül hogy teljes képernyővel induljon.
Mégegy, Manjaro Plasma KDE, Dolphin,
napok óta keresem hol lehet beállítani hogy 2 kattintás legyen a nyitás, ne 1.
Lehet béna vagyok, de se a KDE, sem a fájlkezelő, sem az egér beállításokba nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crimson Desert
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sorozatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Gran Turismo
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- 27% - Samsung ViewFinity S70D Monitor 3840x2160 / 5ms / 60hz
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest