Hirdetés
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- bitpork: Ha Isten létezik...
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0b3r
senior tag
Sziasztok!
A napokban telepítettem a Manjaro linuxot Windows 7 mellé, egy 120Mb-os ssd 30Gb-os részére. Szépen megy is, ahogy kell, indításkor a bootmanagerben eldönthetem, hogy a windows-t, vagy linuxot indítom, szóval ezzel a részével minden rendben. Linux alatt minden usb eszközöm zokszó nélkül működik, viszont amikor újraíndítom és belépek a windows-ba, akkor nincs usb. Innentől nincs se egér, se billentyűzet.
Power gombbal kikapcsolom, Manjaro bootmanager alatt megy a billentyűzet (Legacy mód aktív), szóval ott van usb, linuxba belépve minden működik, viszont ha a windows-t választom megint nincs usb. Ha a Legacy módot kikapcsolom, akkor nem tudok választani a bootmanagerben. Ha a linuxból kilépés után belépek az UEFI Bios-ba és egyből kilépek (van egér, bill.), akkor a windowst elindítva újra lesz usb. 
Találkoztatok már ilyennel? Csak a Manjaro telepítése óta jött elő ez a hiba. Valamit letilthat, kikapcsolhat a kilépés alatt? Tudtok rá valami megoldást?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Könyvajánló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Power gombbal kikapcsolom, Manjaro bootmanager alatt megy a billentyűzet (Legacy mód aktív), szóval ott van usb, linuxba belépve minden működik, viszont ha a windows-t választom megint nincs usb. Ha a Legacy módot kikapcsolom, akkor nem tudok választani a bootmanagerben. Ha a linuxból kilépés után belépek az UEFI Bios-ba és egyből kilépek (van egér, bill.), akkor a windowst elindítva újra lesz usb.