- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
Új hozzászólás Aktív témák
-
taiji
csendes tag
Elképzelhető, hogy megoldás lehetne, bár bonyolítja a dolgot, hogy VM-ben futtatva lenne egy Win 10, majd távasztalon keresztül csatlakozna a munkahelyi gépére, vagyis azon is keresztül kellene mennie a smartcard-nak. Elsőre triviálisnak tűnik, hogy ha a Windows felismeri, akkor távasztalon is tuti átdobja, de ez sajnos nem igaz. 3 munkatársunk is van, akinek az otthoni laptopján nem így működik. Valszeg valamilyen egyedi hardver kiépítés lehet, amiért távasztalon keresztül már megakad Windows-on is.
No meg azért nem működtetnék Virtualbox-ot, mert barátnőm két havonta bent hagyja véletlenül a notebookját
Most extra fontos volt neki, így megkerültem a biztonsági beállításokat, de ez nem jó megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most extra fontos volt neki, így megkerültem a biztonsági beállításokat, de ez nem jó megoldás.